Karros babyshower.

Igår var jag och Freya iväg på Karros babyshower. Vilken lyckad dag det blev! Karro misstänkte ingenting och blev riktigt överraskad när hon öppnade dörren och vi alla hoppade fram och skrek suprise :) Sandra hade bakat en jättegod tårta som var blå inuti och Cecilia hade styrt upp med jätte bra lekar och annat skoj. 

Ska bli så spännande att se vad det är för människa som ligger där inne i magen. Och så roligt med att det blir så många bebisar i samma ålder i vårt kompisgäng. Elin var först ut och fick en pojke som nu är fem månader, sedan kom Freya som nu är två månader. Sedan är Sofie G beräknad till den 26:e september (om jag inte minns fel) och Karro är beräknad den 27:e september. Vilket litet gäng va. Vi kan ju starta en egen mammagrupp vi :D

Här kommer en bildbomb från gårdagen. (Haha notera Freyas klädbyte, jäklar vad hon kräker just nu. Minns inte att Elias gjorde det när han var liten.)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0