Att jag aldrig kopplar?!

Inatt har jag fått sova heeeela natten, förutom två matpauser. En vid 04 och en vid 07. Jag skrev ju igår om att jag sovit dåligt och det har varit så hela veckan i princip. Så inatt har Glenn och Freya sovit där nere och så har han kommit upp med henne när hon varit hungrig. Det är äkta kärlek det! Jag stoppade in öronpropparna och drog täcket över huvudet bara för att vara säker på att inte bli väckt i onödan. Så skönt att få sova en hel natt "ostört" men vad vaknar jag med då tror ni? Migrän :( Tänk att jag aldrig kopplar att det är på gång. För varje gång jag ska få migrän så mår jag illa dagen innan. Alltså VARJE gång. Ändå så står jag där bara -vad jag mår illa idag, undrar varför?! och sedan slår migränen till dagen efter. Och DÅ i efterhand kommer jag på att det ju såklart var därför jag mådde illa. Så trög är jag :)

Ja lördag idag då. Vi har inga direkta planer för dagen och med tanke på dagsformen blir det nog också ganska lugnt. Freyas pappa
2017-09-09 @ 13:29:07

Så lugnt så älskling.
Fast han har planerat in fotboll idag så han är lite nervös.

Sofie
2017-09-09 @ 19:34:28

Men hur sööööt 😍😍😍😍😍
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0