Vabruari, yeah right!

Nej nej nej. Här hemma kör vi VAF (Vård av förälder). Sedan Februari började, och det är två veckor sedan, så har jag hunnit med hosta och riktigt hög feber i flera dagar,  migrän i flera omgångar, maginfluensa och illamående en hel helg... Utöver det har jag haft extremt ont i kroppen såklart eftersom det tillhör både influensa och feber. Mens med tillhörande mensverk och avslutningsvis lite nacksmärta som har gjort sig påmind (dock åtgärdad hos naprapat i förra veckan). Jag kan även tillägga att jag väldigt sällan(!) är sjuk. Får aldrig feber och brukar alltid vara den som klarar sig ifrån kräksjukan. Tänker att min kropp resonerar som så att nu jävlar tar vi allt på en gång så vi slipper skiten ett par år framöver. Eller jag hoppas åtminstone det!
 
Ja så denna helgen blev ju inte som planerat. Vi hade ett bord bokat på Barabicu, men det var ju bara att fetglömma eftersom jag låg hemma med huvudet över toalettstolen. Vi hade även en annan viktig sak inplanerat den dagen som jag också fick hoppa, typiskt! Men det blev en mysig helg och en mysig alla hjärtans dag ändå. Mycket film och gos i soffan, vilket aldrig är fel :) Blev bortskämd med supergo frukost, med smoothie, färska frallor, frukt och nybryggt kaffe både lördag och söndag. Dock har ju inte aptiten varit på topp, och det är den väl fortfarande inte, men lite fick jag i mig i alla fall :)
 
Mycket som händer denna veckan. Någon som fyller år tror jag bestämt. 29 jävla år... Vad hände?! Sedan kommer Mamma och Jörgen och min ena syster med familj hit i helgen för att fira lite. Måste komma på vad jag ska bjuda på för mat. Svårt det där. Det ska gärna vara enkelt, lätt att göra till många och passa såväl stora som små. Nån som har några ess i rockärmen? Fram med dom bara! :)
 
 
Fick ett jättefint halsband igår <3 
 
 
 
felicia
2016-02-15 @ 21:45:52
URL: http://feliciaholmgren.devote.se

Fy för att vara sjuk, hoppas du mår bättre!
Så fint halsband :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0