En aningen bitter "comeback"

Hehe, ber om ursäkt för mitt aningen dramatiska förstainläggpååttamånader- inlägg. Idag är en bättre dag, om än tröttare dag. Inget smink i världen döljer min sömnlösa natt som demonstrativt har satt sig under ögonen, inte på grund av bristande försök dock :D Igår vara jag svag, idag är jag stark. Det är lite så jag jobbar. Jag är dock oerhört tacksam över att de svaga dagarna blir färre ju äldre jag blir och de starka fler!
 
Så vad har hänt på åtta månader då? Ja i det tempo mitt liv alltid tycks fladdra förbi så har det ju naturligtvis hänt en hel del. Men de allra största förändringarna i mitt liv är väl dels att jag har börjat plugga. ÄNTLIGEN! Varför har jag inte gjort detta tidigare? Det går inte med ord beskriva hur rätt det känns. Men ska jag försöka så får det bli något sådant här... Det känns för första gången i mitt liv som jag har hamnat i rätt sammanhang. Som att jag är precis där jag ska vara i exakt rätt tillfälle. Det är en så otroligt skön känsla.. som att hitta hem :) Det är som att jag nästan kan känna hur jag växer som person för varje dag som går och jag älskar hur alla föreläsningar, klasskamrater och mentorer utmanar hela mitt sätt att tänka. Låter skittöntigt, som att jag har blivit frälst typ haha. Men så är det.
 
Det finns fler aspekter i mitt liv som känns helt rätt, som också känns som att komma hem. Min käresta :) Hur vi hittade varandra kan inte beskrivas som något annat än ödet (och är en sjukt rolig historia som vi kan ta i ett senare inlägg, ni kommer inte tro det är sant!) och för varje dag som går blir jag mer och mer övertygad om att det var meningen att vi skulle hitta varandra :) Du gör mig till en bättre och lyckligare människa, precis så som det ska vara :)
 
Annars har jag tillbringat dagen med att installera en skrivare, joråsåatte och bra gick det också (kors i taket), fixat ett mycket viktigt ärende på stan och pluggat arbetsrätt på condeco.
 
Kul föresten att så många av er hittade tillbaka hit igår och idag, ska försöka hålla i skrivandet ett tag nu när mitt liv snurrar lite långsammare. Ha en bra dag vänner, tjingeling!
 
 
 
 
Sofie
2016-02-04 @ 16:38:33

Sluta vara så snygg! Elakt mot oss andra! ;)

Svar: Haha knäpp du är! Du är snygg, och har världens finaste bebismage :)
soem

Anonym
2016-02-04 @ 19:12:22

Vilken underbar flickvän jag har ♥
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0