HP (alltså inte Harry Potter)

Högskoleprovet gick helt okej. För att vara först gången. Jag har ju alltid ganska höga krav på mig själv och en herrans massa år av prestationsångest i ryggsäcken, så som min egen värsta kritiker får jag väl ändå säga att det gick okej. Matten gick sämre och svenskan och engelskan bättre, så dom väger väl upp/ner varandra. Det jag är mest nöjd med är att jag lyckades hålla mina nerver i chack och att jag inte blev så toknervös som jag trodde att jag skulle bli. Det var faktiskt riktigt kul till och med och jag kan definitivt tänka mig att göra provet igen :) 

Just nu sitter jag på en buss påväg till stan, jag och Christian ska träffa en jurist för att skriva ett bodelningsavtal. Det trodde man väl aldrig att man skulle behöva göra i livet. Man tänker inte på hur mycket praktiska saker som behöver lösas när man delar på sig. Extra mycket blir det ju när man äger bostad ihop och har barn ihop. När allting slutar snurra så jäkla fort tänker jag ta semester. För det behöver jag och det är jag värd :D 

Igår var Elias och jag över hos grannen för lite lek och kaffe. Det skiljer en månad dem emellan och de går i samma dagisgrupp. Åh va roligt dom hade och så söta mot varandra :) 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0