För ett år sedan...

Ibland tycker jag det är kul att gå tillbaka bara för att se vad man gjorde denna dag fast för 1,2,3,4 eller 5 år sedan. Tyvärr valde jag fel dag att titta tillbaka, för jag insåg ganska snabbt att det aldrig har hänt något speciellt kul denna dag. I alla fall inte som har hamnat på Facebook. Och ni vet väl att om det inte finns på Facebook, så har det aldrig hänt ;D Det fanns också väldigt många minnen där i flödet som gjorde ont, så jag lade ner mitt lilla projekt ganska fort.
 
Idag är det fantastiskt väder ute, solen skiner så man får ont i ögonen. Så jag tänker att jag och Lilleman kommer spendera eftermiddagen ute efter dagis. Imorgon väntar melodifestivalsfinalskväll (lite långt ord eller) hos Sofie. Jag är ju inte så melodifestig av mig, men jag ska försöka tagga och komma dit med ett öppet sinne haha. Kommer mer dit för sällskapet än vad som visas på tv om man säger så :D Men det ska bli himla kul.
 
Annars... Ja det är mycket praktiska saker nu. Fixa hemförsäkring, adressändra, fixa flyttkartoner (jag och Sofie har ett par lådor som har gått fram och tillbaka mellan oss ett par rundor, vi tenderar att flytta ganska ofta, så denna punkten på lista var biff). Sen är det ju det hela med vem tar vad (möbler osv), vad behöver man köpa, vad vill man köpa fast man kanske inte egentligen har råd ;) . Kampen mellan vad man BEHÖVER och vad man VILL HA, den känner ni väll alla till?
 
Många undrar hur jag mår, med tanke på allt som har hänt, så om jag ska ställa en snabb diagnos får det väll vara: Förhållandevis bra. De allra starkaste och mest primitiva känslostormarna har lagt sig. Nio dagar av tio känner jag mig väldigt positiv, stark och fokuserar på framtiden. Den tionde dagen, känner jag mig svagare och sörjer en hel del. Dels att livet inte blev som man hade tänkt sig eller som man hade "planerat" , men också alla grejer som har sårat och gjort ont.
 
Haha det här var enda bilden jag hittade som var från 13/3 2014. Så den får väl sammanfatta det hela, himla go style där ner i vagnen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0