Vilken fantastisk födelsedag.

Hej! Ursäkta att det har varit tyst här både igår och i förrgår, men i förrgår var det ju min födelsedag och då fanns det ingen tid över för att skriva här. Jobbade hela dagen igår så då fanns det inte heller tid.
 
Jag hade en helt fantastisk födelsedag, den kunde helt enkelt inte ha blivit bättre. Morgonen började med att jag fick en jättestor bukett rosor. En för varje år, 28 st. Fick hundra kramar och pussar av Elias och en present som jag kan visa i ett senare inlägg. Efter jobbet kom fina Tina med bussen från Linkan och vi åkte vidare till Radisson Blu Riverside för en spaafterwork med resten av tjejgänget. Och vilken lyckad kväll det blev. Hon som hade hand om oss på spat var fantastisk och spat var jättemysigt. Mest hängde vi på den fantastiska uteterassen med utsikt över typ hela Göteborg. Där ute fanns en badtunna som vi alla kröp ned i, varmt och gött. Vi fick alla en liten necessär med bodyscrub, hairmask, ansiktsmask och lotion. Det blev mycket tjejsnack och välbehövlig avslappning.
 
Idag satte sig jag, Elias och Tina i bilen och körde till Linköping. Imorgon väntar Födelsedagskalas hos Syrrans flickor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0