Alla stjärtars, oj jag menar hjärtans, dag.

Alla hjärtans dag. Det är ju en jäkla dag det. Jag har lite mixed feelings för denna dag av många anledningar. Jag gillar överlag inte dagar som får en del människor att känna sig ensamma. Jag har i alla fall firat, eller säger man firat? Tillbringat kanske låter bättre, dagen med mitt allra största hjärta. Elias såklart. Vi började dagen med en mysig frukost. Gröt, hjärtformade smörgåsar och kaffe såklart. Elias fick en liten present, en gosevovve, och så tände vi ljus. En av de bästa sakerna Elias vet just nu är nämligen att få hjälpa till att blåsa ut ljusen :) Sedan drog vi på oss ytterkläderna och gick ut. Inget roligt väder alls idag. Vart tog de fina vårdagarna vägen som tittade fram i början på veckan? Beställer gärna fler av dem, tack.
 
I eftermiddag tog hela familjen en sväng till IKEA för att inhandla lampor till vardagsrumsfönstren, det blev så rackarns tomt där när man tog bort julstjärnorna (som faktiskt hängde kvar långt in i januari just av den anledningen. Så länge faktiskt att jag började att skämmas).
 
Nu väntar middag och imorgon blir det 50 shades of Gray :D Ska bli sjukt kul i dubbel bemärkelse. Dels så har man ju längtat efter denna film haha, sen var det sinnessjukt länge sedan jag var på bio. Win win :) Bjussar på lite bilder från dagen.
 
PS. Precis innan jag skulle posta inlägget hör jag något som man egentligen aldrig vill höra. Grannarna nuppar. Usch va fan, jag insåg just hur lyhört det är här. Jag drog upp tvn på full volym (läs så högt det går att ha det när Elias ligger och sover). Inte okej, INTE okej.
 
 
Frukost mys.
 
Elias styr skeppet som en sann pirat. Älskar Elias nya mössa. Den må va lite för stor, men va gör väl det när den är så snygg :)
Och här är jag dårå. Ser lite trött ut, men så blir det ju lätt när man har en morgonpigg son som envisas med att gå upp i ottan. Puss på er och hoppas ni får en fin alla hjärtans dag <3
 
 
Joanna-Journalist och föreläsare med Autism
2015-02-14 @ 20:17:19
URL: http://domkallarmighannes.com

Jag har valt att inte fira i år och i stället skänka pengarna till fiends. och i stället jobba för en alla hjärtans dag för alla:)

Svar: Bra intiativ :)
soem

Sofie
2015-02-14 @ 21:35:23
URL: http://Thepalma.blogg.se

haha hatar när man hör (eller ser) grannarna. Kram gumman <3

Svar: Ja eller hur, sjukt obekvämt! <3
soem
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0