Tisdaaaag

Vet ni, nu sitter jag här i soffan och är klippt slut... men NÖJD! Jag har målat färdigt Elias rum. Nu ska bara fintapeten upp och sen är det bara det roliga kvar. Inredning :) Ska bli så förbannat kul att få ställa iordning hans rum, inte en dag för tidigt. Om sanningen ska fram hade han kunnat sova i eget rum sedan länge nu om omständigheterna hade varit annorlunda. Kommer kännas konstigt att inte höra han ligga där vid sidan om och snusa. Men det är väl en nödvändig separation tänker jag.. Om jag inte vill ha honom sovandes i samma rum tills han blir 15 :D
 
Jaha annars händer det inte jättemycket här för tillfället. Inte på den sociala biten i alla fall, eftersom Elias smittar vattkoppor så kan vi ju inte gå till öppna förskolan, babysim eller träffa kompisar :( SÅ vi gör så gott vi kan för att få dagarna att gå. Men sanningen är att både jag och Elias är ganska trötta på att bara hänga hemma, med undantag för barnvagnsturer och en del besök på lekplatsen. Hur jag märker det? Jaaa han har börjat bitas t.ex. Vet inte hur många gånger om dagen han sätter tänderna i mig och jag vrålar som en stucken gris. Han är snabb!! Och biter hårt!! Sen har han börjat med diverse "drama Queen" uttryck. Så fort han inte får göra som han vill, så SLÄÄÄNGER han sig bakåt/framåt/åt sidan och brister ut i tokgråt (som låter så oäkta att det faktiskt många gånger blir skrattretande) och blir alldeles förtvivlad... i 2 sekunder, sen går det över tills nästa gång han inte får som han vill. Men.. Imorgon är Christian pappaledig, och då stämplar mamma ut och ar semester ;)
 
Världens finaste, mest fantastiska unge. Mannen i mitt liv <3

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0