Fix fix

Idag är de onsdag, det betyder att Christian är pappaledig. Och vad innebär det? Jo, att Emelie hinner göra allting som hon tänker att hon borde göra, men inte hinner för att det finns en liten busunge här hemma som kräver uppmärksamhet nästintill varenda sekund just nu.
 
Så på med fixar kläderna bara och kör igång....
 
Idag har jag pimpat badrummen, vårat och Elias badrum. Vadå pimpat säger ni? haha. Jo vi har ju vitt kakel med en svart rand, jättetråkigt och jag hade aldrig gjort det så om jag själv fick bestämma. Så när jag sprang förbi lagerhouse häromdagen hittade jag kakeldekorer jättebilligt. Tror jag betalade en hundring för alla, och då räckte det till båda badrummen. Det positiva med sånna är ju att man bara kan dra väck dem när man har tröttnat på dem eller om man ångrar sig :) Så i vårat badrum, höll vi oss till svartvita, men i Elias badrum blev det lite mer färgglatt. Tre nyanser av turkost.
  
 
  
 
 
Sen har jag städat hela uterummet. Christian har nämligen använt det som en verkstad och sågat golv och lister där ute så du må tro att det var skitigt där ute. Damm fan ta mig överallt. Ställde även iordning lite så att man i alla fall kan använda uterummet. Men någon gång när det finns ork och tid så ska det ju målas även där ute, och golvet behöver göras iordning. Men jag tycker alla fall att det blev mysigt ändå :)
 
Sen har jag även hunnit med att måla fönstret och dörren i Elias rum, samt fönstret i köket och två trösklar. En riktig fixardag helt enkelt. Nu vankas det pizza hehe :)
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0