Bilderna får sammanfatta.

Alltså jag skulle kunna säga att jag inte har haft tid att skriva här på länge, men det är bara delvis sant. Det handlar ju om prioritering i slutändan snarare än brist på tid. Jag har helt enkelt prioriterat att leva i den "riktiga världen" istället haha. Så även idag har orken svikit mig, så vi kör en massa bilder istället för att gå igenom allt som har hänt.
Elias kör fullt ös här hemma som en bulldoser. Det skulle vara intressant att någon gång räkna hur många gånger man säger nej, eller synonyma ord per dag. Han tar sig fram i stort sätt överallt nu i och med att han bara behöver ha i princip en vägg för att hålla balansen.
Vi hade det helt fantastiskt i Linköping, bortsett från fotograferingen kanske haha. Den här ungen ska inte bli fotomodell kunde vi efter extremt mycket tålamod konstatera :) Han tyckte det var mer spännande bakom kameran, med sladdar och grejer. Fotografen sa dock att han var den sötaste kille hon haft i studion och att det blev en del bra bilder ändå. Så det ska bli väldigt spännande att se när bilderna kommer, om ca 2 veckor :)
Elias fick nya skor, så att han klarar hela sommaren. Både regn, rusk och strålande sol. Älskar stövlarna :)
Elias undrar förövrigt om man kan äta såpbubblor?!
Elias och tjejkompisarna var och spanade in getterna  i slottskogen, men allra mest spännande var...stenarna(!) Att smaka på.. och alla tre var rörande överens på den biten.
   
En massa häng i lekparken förstås, det är där vi bor nu för tiden :)
 
   
Elias har kommit i "jag kan själv" stadiet. Både äta, borsta tänder och en hel del annat. Brås han på sin mamma kommer han vilja flytta hemifrån (och faktiskt tro att det är möjligt att klara sig själv) när han är 6 år gammal :)
 
   
Världens humor (OCH humör) har han fått sista tiden också. Han gör inget annat än att skoja och busa med mig hela dagarna. Kommer bli en liten clown det här, det känner jag på mig. Gör allt för att få ett skratt! Kul har vi så det står härliga till i alla fall :)
 
Vi har äntligen köpt en tapet till Elias rum (om bara det helvetes underarbetet blir färdigt någon gång). En vägg ska tapetseras med denna tapet, sen ska de andra tre målas i en blålila färg. Kommer bli grymt snyggt! Gillar att tapeten är lite mer "vuxen" och sen kompensera det med riktigt glada och roliga barntavlor istället :)
Bad Christian köpa hem balsam för det var slut. Då kom han hem med ett för "skadat och livlöst hår". Ehm jo men tack så mycket! Hur ska jag tolka det liksom haha :) Typiskt killar, ta första bästa.
Idag har jag och Elias kört Power walk i värmen, med backträning. Jävlar hörni! Vem fan behöver ett gymkort när man är mammaledig och har en barnvagn med en unge i?
Har sagt det förr, men måste säga det igen. ÄLSKAR att bo så nära stan men ändå så nära naturen. Blev extremt sugen på att rida också när jag såg alla fina ridvägar. Linda, se till att flytt hit nu med detsamma så vi kan skaffa en häst ihop som dom gamla goa tiderna.
Har insett värdet i att ha en sådan här hemma. Bara en fråga till alla er småbarnsföräldrar.. Hur många gånger om dagen glömmer ni bort ert kaffe och när ni kommer på det igen så är det kallt? Haha hände mig hela tiden och det finns ju inget värre än att miccra kaffe. Så det här blev min räddning :)
Detta får räcka för nu. Nu väntar hemrullad sushi och liggläge i soffan. Trevlig fredagskväll alla :D
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0