Känslosamt

Åh!!! Bilderna från Elias fotografering har kommit :D Alltså jag smälte, dog och uppstod. Även om han inte tyckte att det var så kul att leka fotomodell lyckades fotografen få en del riktigt fina bilder. Så himla kul att ha. Har tänkt förstora upp två och sedan göra ett album av de andra bilderna. Min fina pojke.
Jaha annars är ju mamma och Jörgen på besök, med anledning av en begravning som vi var på idag. Min morbror. Jag kände honom inte väl, faktum är att jag inte kände honom alls. Mamma och Morbror har inte haft kontakt på mycket länge. Men även om jag inte kände honom så blir det ju alltid så väldans känslosamt. För idag var det två döttrar som begravde sin far och flera barn som begravde sin morfar och det skär i hjärtat att se människor sörja en person de håller kär. Och tyvärr vet jag ju själv hur det känns att förlora sin pappa. Begravningen var fin och jag hoppas att han har funnit frid.

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0