Vilken helg

Eller jag VILKEN FREDAG i alla fall, lördagen mådde man som man förtjänade och idag har jag ägnat hela dagen åt att städa. Vi får besök av massa mammor, pappor och barn imorgon så då måste det ju se presentabelt ut haha.
 
I fredags hade jag och Sofie bestämt att vi skulle ta en drink. Träffas hemma hos henne först och se om vi var sugna på att gå ut på stan eller inte. Men vem lurade vi liksom, klart vi hamnade på stan :D Åh vi hade så kul, eller jag har alltid kul med Sofie, vi är fan grymma! Även denna gången hamnade vi på Hard Rock, och träffade även denna gången sjukt mycket trevliga människor. VI hamnade mitt i en svensexa också som var astrevliga, haha stackars brudgummen, vad de körde med honom!
 
 
 
 
 
Haha ja ni ser ju, det går ju bara utför ;) Tror inte jag ska visa fler bilder från kvällen för ungefär här någonstans börjar de bli mindre smickrande haha. Hittade jättefina blommor på ICA idag (bilden nedan) som dom reade ut efter studenten. Skitbilliga, så dom fick följa med mig hem.
Nä, ska nog gå och lägga mig snart tror jag. Det har varit en lång helg. Christian är för övrigt iväg på personalfest, har varit borta hela dagen och kommer nog inte hem förens sent som tusan. Ska jag berätta något roligt, eller inte alls roligt egentligen. Jag och Christian jobbar ju på samma ställe. Tror ni det var någon som bemödade sig med att bjuda mig? Nej, inte en liten jävla sketen inbjudan fick jag. Nä men jag är ju en sån där mamma och är mammaledig och grejer. Såna vill väl inte lämna hemmets trygga vrå för att gå ut och vara social. träffa människor och ha kul. Nej sånt ägnar sig inte mammor åt. Jag är helt övertygad om att det här är diskriminering på något sätt, men helt ärligt orkar jag inte bry mig. Tjo flöjt...
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0