Tanken var att jag skulle ut och springa..

..men när jag i sista sekund fick reda på att Christian skulle jobba kväll/natt så kan man säga att min kväll ändrade riktning, eller hmm inriktning. Haha skvaller och ostbollar, prima prima.
Idag har jag och Elias hängt på IKEA. Tanken var att vi skulle handla gardinstänger till hans rum, och det fick vi med oss hem, men av någon anledning fick vi även med oss en spegel och en pall. Alltså är det NÅGON(?) som någonsin BARA kommer ut med det som de har tänkt sig att handla på IKEA? Jag tror aldrig jag har lyckats, alltid är det någon lite skitsak som slinker ned. Jaja jag har i alla fall en plan med mina spontaninköp. Vi  har ett gammalt fint skrivbord i trä som nu står i vardagsrummet, men det känns inte helt rätt där, så när Elias flyttar in i sitt nya rum och vi helt plötsligt har en massa plats kvar i sovrumet, kommer det åka in där i stället. Tanken är att det ska bli som ett "sminkbord"  (därav spegeln), så ska jag ha mitt fina smyckeskrin och fina parfymflaskor ståendes på. Pallen är för att det ska finnas något att sitta på, men som inte tar så stor plats. Kommer bli snyggt. Funderar på en betjänt i hörnet också. Något man kan slänga sina kläder på innan man går och lägger sig, istället för.... golvet(!)  
 
En liten sneakpeak på Elias rum, där man även ser gardinstången vi köpte idag haha. Är jättenöjd med tapeten och färgen. Jaa, alltså jag är ju nöjd med gardinstången och gardinen också förstås. Knoppen till stången är föresten i trä, men det syns inte så bra på bilden.
 
Jag sprang på den här på IKEA också och tyckte den var SÅ snygg! Jag hade tänkt mig någon typ utav hylla att ha ute i uterummet för att ha krukor på. Förra året odlade vi kryddor i gamla äppellådor på våran uteplats, men i brist på plats (och för att det är snyggt) hade jag tänkt att odla på höjden i år. Vi får de om den här lilla snyggingen får komma och bo hos oss.
 
Efter IKEA gick jag och Elias ut och testade gummistövlarna, premiärturen. Måste ju se så dom hållet tätt ;)
 
Föresten så ser jag ut så här nu för tiden för jämnan. Hemma hos mig bor ett litet, litet monster nämligen. Han är jättesöt, men han BITS! Så blir jag arg på honom och säger att man inte får bitas, då blir han ledsen. Då tröstar jag honom och pussar på honom, fast det är JAG som har blivit BITEN. Haha, det är otacksamt att vara mamma ibland :) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0