Önskelista

Jag har många saker som jag går och längtar efter för tillfället, eller saker som jag verkligen skulle vilja/behöva köpa. Listan ser ut som följer.
 
1. Träningsskor! Måste verkligen investera i ett par bra skor att träna i. Får så satans ont i knäna när jag är ute och springer och dom ska man ju vara rädd om. Tror det är för att jag VILL så mycket och VÄGRAR inse att jag inte är speciellt vältränad, haha.
 
2. Träningsbyxor. Jag har ett par som är stl 34 i som jag använde innan jag blev gravid. Dom ska jag komma i.. någon dag. Dom jag använder för tillfället så har en söm spruckit i och det är ett hyffsat stort hål i sidan.
 
3. Vax. Och då menar jag vax att ta bort hår med. Tycker det är så förbannat tråkigt att raka benen och den säsongen är ju här nu när man visar benen för jämnan. Har inte hittat något vax som jag är 100 % nöjd med innan (kan väl ju för sig inte säga att jag testat as många). Funderar på att testa easy vax från veet. Nån som har testat? Eller har ett annat tips för all del?
 
4. En tid hos frisören. Ja nu börjar den där förbannade utväxten smyga sig på igen.
 
5. En tid hos tatueraren. Jo, har en liten gadd i åtanke. Liten, enkel, diskret och genomtänkt.
 
6. Skor. Innan jag blev mamma, eller innan jag blev gravid, så gick jag mycket i högklackat. Det är ju SÅ SNYGGT, men kanske inte så praktiskt nu för tiden. Men jag skulle verkligen behöva OCH vilja uppdatera min skogarderob med så väl klackar som lågskor. Älskar sommarskor.
 
7. Kläder. Men när önskar man sig inte kläder liksom? Men jag drömmer om en massa snygga klänningar, blusar, kavajer och shorts.
 
 Ja alltså jag skulle säkert kunna komma på hur mycket som helst, men här har ni en go början. En sak som jag har önskat mig som jag faktiskt har hittat en lösning på är ett sätt att träna på utan att få ont i knäna. Eller snarare en lika smidig lösning som att dra ut på en löprunda, när man slipper ta sig någon stans och det är gratis. Christians föräldrar hade en träningscykel hemma som de inte använde, så den fick följa med oss hem :) Den står nu mera i vårat vardagsrum framför tvn (tänker mig att vi ställer in den i klädkammaren när vi har gäster) och ikväll tog jag premiärturen på 13.6 km.
 
Imorgon blir det date med Ida och Klara inne i stan. Fika och biblioteket står på schemat :)
Sofie
2014-06-24 @ 10:41:33
URL: http://thepalma.blogg.se

Du får kika lite på rean nu som är :) Det finns mycket fint som det är bra pris på :) Även HM och de andra kedjorna har ju börjat med träningskläder nu så du kanske kan hitta ett par byxor för en hundring :) (även om jag personligen tycker det är tråkigt att köpa träningskläder så är det ju kul att ha ett par som passar=)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0