Ett år av kärlek

   
 
Kan ni förstå att det nästan på dagen är ett år mellan dessa bilder. Samma unge, samma snuttefilt. Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort! För exakt ett år sedan kommer jag ihåg att jag funderade på om Elias födelsedag skulle bli den 24e eller den 25e, samtidigt som jag typ ville dö av smärta haha. Hade jag vetat då att jag skulle få kämpa hela natten ända fram till lunch dagen efter innan lillfisen behagade komma hade jag troligtvis gett upp och gått hem ;) Med tanke på att värkarna startade redan natten mellan 23e och 24e, så kan man säga att jag hade rejäla värkar i typ två dygn. Bara på förlossningen spenderade vi ca 22 goa timmar innan han äntligen kom. MEEEEN, vad gör väl de så här i efter hand. Han kom ju tillslut.. min fina pojke.
 
Imorgon är det Elias ettårsdag. Han har gett mig mer under det här året än vad jag någonsin hade kunnat hoppats på. Visst har man hört både mammor och pappor beskriva sin kärlek för sina små, men aldrig i min vildaste fantasi hade jag föreställt mig en kärlek så stor att den liksom inte ryms i bröstkorgen. Hur det bara kan hugga till rakt i hjärtat bara av att titta in i de stora bruna ögonen, eller känslan av att aldrig vilja släppa taget när man känner den varma lilla kroppen krypa tätt intill. Tack för att du kom till oss mitt älskade hjärta! Imorgon firar vi med paket i sängen, förmodligen sviiiin tidigt, men vad gör väl det. Sedan drar vi till Liseberg :) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0