Bättre sent än aldrig.

Inser att det var ett bra tag sedan jag postade här. Anledning? Mestadels lathet tror jag, för så hiskeligt mycket har jag ju inte haft att göra. Som kompensation kommer här en massa bilder från den senaste tiden. Sen kör vi fem snabba om vad som har hänt sista tiden:
 
1. Ettårskalas (lite för tidigt, han fyller ju inte förens på onsdag). Jättelyckat om mysigt att alla kunde komma. Tack för att ni alla var med och gav våran son ett fantastiskt första födelsedagskalas :)
2. Elias hade date med Linnea och Sebastian i slottskogen, så kul att se de små busa järnet med varandra.
3. Elias fick nässelutslag :( För er som inte vet vad det är så känns det typ som att få en miljon myggbett, det kliar så mycket att man typ vill krypa ur skinnet. Han fick kortison och en medicin för att dämpa klådan och efter ca 2-3 dagar så var det borta.   
4.Tränat ganska mycket, sprungit mycket.. tills mina knän sa ifrån. Då blev det PW istället. Körde ett jättekul pass i onsdags med Sofie som hon satte ihop med vikter och grejer. TRÄNINGSVÄRK från HELL blev resultatet, men kul var det.
5. Midsommar i Skåne. Barnvänligt och traditionsenligt hela dagen fram tills Elias gick och lade sig för natten. Då smet mamma och pappa ut för vuxenparty med gemensamma vänner (eller ja mest Christians vänner) medans Elias låg och sov lyckligt ovetande i farmor och farfars beskydd.
 
  
 1&2 Paketöppning. Elias tackar och bockar för alla fina presenter :)
  
 3. Elias fixar musiken. 4. Tårta (faktiskt gjort dom själv, ser ju riktigt proffsiga ut om jag själv får bestämma)
 
 5. Nöjd unge med fin fluga!
 
  
 6&7 Dagen efter kalaset spenderade vi vid havet tillsammans med min syster och hennes barn. Åh vad jag önskar att vi bodde närmare varandra!
 
  
8. Mor och son. 9. Far.
 
  
10. Elias var sjukt nöjd över att hela hans rum var fullt med balonger när kalaset var slut. 11. Han var också väldigt nöjd över att ha fått sitt namn på sin dörr.
 
  
12. I bilen ner till Skåne. Allt man behöver när man ska sova är tydligen en panda och en vattenkanna. Kan vara bra för er som har sömnproblem att veta. 13. Midsommarfirande i Brantevik, traditionellt. Precis som det ska vara :)
 
 
14. Fikadags.
15. Lite dans bredvid midsommarstången blev det allt.
16. Emelie peppad till tänderna för lite "vuxet" midsommarfirande. Kanske var lite fööör peppad till och med för morgondagen var tung. Tung. Milt beskrivet. Hoppas ni alla andra har haft en fin midsommar och haft det bra, hur ni en har valt att fira den :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0