Wow, 24 dagar sedan mitt senaste inlägg..

När till och med mamma skickar ett sms och frågar om jag har slutat skriva på bloggen, då har det gått för lång tid haha :) Söta mamma, nej jag har inte slutat men när det är sommar hänger man mindre framför datorn och mera utomhus. Visst går det blogga från mobilen (som jag gör nu) men det är liiite jobbigare tycker jag, plus att den då inte länkar automatiskt till FB, utan man måste göra det själv. Eller är det jag som har missat någon inställning? Jaja, ni är fler som undrar vart jag tagit vägen, och här är jag :D Jag ska försöka hinna med att blogga lite även om det kanske som sagt just nu inte är prio ett. 

Just nu sover Elias förmiddag, sedan är tanken att vi ska hoppa in i bilen och åka och bada. Var på ett nytt ställe igår som heter Härlanda tjärn. För mig som är uppvuxen med att bada i sjöar känns det lite "hemma" på något sätt. Mysigt ställe, så jag tänkte att vi skulle åka dit idag igen :) Imorgon jobbar jag min första långpanna på typ 2år eller nått. 11.15-24.00 yey!! Får se om jag överlever den dagen :) 

Bjuder på lite bilder från den senaste tiden...
Elias matar kaninerna.

Cooling i lekparken


Sofie och Elias parkhänger i trädgårdsföreningen.

Julia och Elias har kul på lekplatsen (förutom en sprucken läpp :() 


Senast vi var på Liseberg vann turungen  2st första vinster. Han valde två kaniner, en vit och en grön.

Jag och Christian åkte Helix. Stog i kö i typ 1,5 timme, men den var faktiskt väldigt rolig så jag ångrar det inte. Däremot skulle jag aldrig stå så länge i kö nu för att åka den en gång till. Nu har man ju liksom gjort det och vet hur det känns :)

Trött nyvaken mamma. Tänk att man tar sömn och framförallt sovmorgonar så mycket förgivet innan man skaffar barn.

Bild från Härlanda tjärn.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0