Första delen av semestern.

Det har varit roliga, men långa och fullspäckade dagar i Linköping. I fredags när vi kom upp hjälpte jag först min mor att fixa en ny telefon. -Jag har experten med mig, så det är ingen idé att du luras, säger hon till mannen i telenorbutiken. Varpå han givetvis börjar bre på med diverse svåra termer inom området teknik. Om jag hängde med på vad han sa? Knappast, men jag tror att mitt skådespel höll. Tack mamma! Sedan åkte vi vidare för att fira Tompa, min systerson som fyller 16 år idag, med bad, fika och kvällsgrill. 

Hela lördagen spenderade vi på Kolmården. Så sjukt varmt, men jättekul förstås. Elias hade jätteskoj med sina kusiner och jag blev rörd över att delfinerna var så duktiga och var på vippen att fälla en tår (SOM VANLIGT, ska tilläggas). På kvällen följde jag med Linda ut till stallet och tog en ridtur, åh vad jag saknar hästarna och all den tid vi spenderade i stallet!

Söndagen åkte vi och badade, alla var lite trötta sedan dagen innan, så det blev en lugn dag. Jag hann med en löprunda på kvällen, och tur var väll det, med tanke på hur mycket godis och kakor mamma har tryckt i mig under dessa dagar. Vill du ha ett kex? Vill du ha en kit kat till kaffet? Vi åt en glass medans du var ute, vill du också ha en? Haha, fattar inte hur min mamma kan vara så smal som hon är!

Idag har vi varit i Valla och gamla Linköping. Tittat på djuren, gått i museum, åkt tufftufftåg, ätit lunch och strosat om kring på gator och torg. Givetvis hann vi med ett svalkande kvällsdopp. Jag passade på att springa en sväng innan, så doppet blev extra välkommet :) Elias körde en helkropps lerinpackning på både mig och han själv  . Ungen älskar sand! Nu sitter vi i bilen mot Skåne... 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0