Sunday (utan sun dårå)

Ja för idag är det ingen sol minsann. Det var de juförsig inte igår heller. Jaha så vad händer här då i helgstöket? Jo igår var jag och Elias en sväng på Ikea, åt lunch och köpte gardinstänger. Så jäkla snikna dom är föresten. Dom säljer ju allt för sig så man ska tycka allt är svinbilligt. Stång försig. Knopp försig. Upphängningsgrejan för sig. Och den sistnämnda var nog värst för den sålde dom inte äns i tvåpack (som man ju behöver för att sätta upp en gardinstång(!)) nä den såldes i enpack! Haha okej?! Nä men jag är inte bitter så jag plockade på mig alla hundra förpackningar som behövdes med ett leende. Igårkväll målade och tapetserade vi klart vardagsrummet WOOP WOOP! 

Idag väntar fika hos lilla Linneas familj. Alla mammor och (dagen till ära) alla pappor från våran första föräldragrupp. Ska bli kul. Sen ska vi hinna hämta ett soffbord idag som jag dealat hem :)

Bilden är tagen utanför babysimmet så den har inget med sammanhanget att göra igentligen, men den är fin. Jag tycker att den här bron är så vacker. En dag ska jag upp och vandra på den har jag tänkt :) Det är världens utsikt därifrån och man ser över hela Göteborg typ.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0