Sommarsol och hot mamas

Vilken fantastisk dag! Idag har vi varit ute så mycket som bara möjligt. Packade ner filt, leksaker och min dator och gick ut i den fantastiska solen. Medans Elias sov förmiddag, passade jag på att skriva på mitt projektarbete. Kommer bli himla bra känner jag och jag har faktiskt kommit en bit på vägen. Redovisningen är på tisdag, så jag försöker spara så lite som möjligt till sista sekund. Medans vi var ute och njöt av vädret så var Christian och Elias farfar inne och fixade med lister. Så nu är faktiskt kök, vardagsrum och sovrum klart :)
 
 
Igår förstår ni så var ju vi iväg på mamma afterwork, mammorna från föräldragruppen, på river café. Käkade buffé, drack gott och gjorde vårat bästa i musikquisen. Tror vi presterade bättre än vad vi hade räknat med, och jag tycker vi var riktigt bra! Efter det åkte jag, Sofie, Linda och Ulrika vidare in till stan för att möta upp Lindas kompisar, som vi aldrig hittade haha. Så det slutade med att vi hamnade på Lounge. Ojojoj vad trevligt vi hade. Himla skoj och skitbra stämning hela kvällen. Fantastiskt kul. Det får vi definitivt göra om snart :) Har sagt det förr, men måste säga det igen. Jag tycker det är så otroligt kul att vi fortfarande hållet ihop och träffas regelbundet. Med eller utan barn :) Så här såg jag ut igår i alla fall, gick i ashöga klackar hela kvällen (vilket jag inte har gjort på typ 1 1/2 år). Det märktes att det var ett tag sedan, och på vägen hem fuskade jag och satte på mig ballerina!
 
Sofie
2014-04-26 @ 22:37:37
URL: http://thepalma.blogg.se

låter som en härligt dag :)

Svar: Det var det 😘
soem
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0