Dolt budskap

Det här meddelandet fick jag av Christian igår när jag var iväg och simmade.. Hmm.. VASSängen. Är det en liten hint om att jag borde hålla mig i vassen i sommar haha! Man måste ju älska autokorrekt, hur många spontana skratt har det inte gett en. Hur fel har det inte blivit, det här var ju ett väldigt milt exempel. Men i många fall blir det ju riktigt grovt till och med :)
 
Idag vid frukosten fick jag ett sms om att rytmiken var inställd och jag var inte alls sugen på att sitta hemma och uggla idag, så jag och Elias åkte hem till Sofie och lilla Linnea för lite lunch och kaffe. Så trevligt så :) Sedan har jag mest gått runt hela dagen och funderat på mitt projektarbete jag ska göra i Ledarskap och organisation. Så mycket att jag fick huvudvärk :( Mm, jag har i alla fall börjat lite med det nu på kvällen så nu är det i alla fall påbörjat och det känns ju lite bättre. Har mailat iväg en förfrågan till ett företag som jag skulle vilja göra mitt arbete om, så nu får vi se om dom nappar :) Annars får jag tänka om.
 
På vägen hem från lunchen gick jag förbi den här söta..
En sådan vill Elias definitivt ha i sitt rum. Så himla söt. Jag är ju en brevälskare och jag älskar lappar av all dess slag. Tror det är för att jag är uppväxt med lappar. Varje gång jag kom hem och det inte var någon hemma, eller om jag vaknade och gick ner i köket och ingen var hemma så låg det alltid en lapp på köksbordet med en liten hälsning :) Så när Elias har fått sin brevlåda kan vi skriva hemliga lappar så det står härliga till!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0