Vinterljus.

Här uppe i Linköping går dagarna i ett. Ingen tid för att skriva här inte :) Började dagen med en sovmorgon, medans Elias spenderade morgonen med sin mormor (tack! så underbart skönt och välbehövligt!). Han sov bättre än han har gjort på länge i natt med, så idag har jag känt mig hyffsat utvilad. Var länge sen sist :) Sen lagom tills jag gick upp var det dags för Plutten att sova förmiddag, så fick lyxen att äta frukost, dricka kaffe och duscha i lugn och ro. Sen som på  beställning när jag var färdig då hade han sovit klart. Härligt när allt klickar så där och känns tajmat. Sen åkte vi in till stan och tog en promenad med tant tina. Himla mysigt även om vädret hade vaknat på fel sida och inte levererade strålande solsken. Men vi ses ju så sällan så jag sket ju ganska stort i vädret egentligen, det var ju sällskapet jag ville åt :) Sedan åkte vi hem igen till en färdiglagad lunch (LYX!) raggmunk och bacon, en av mammas många paradrätter. Efter det åkte vi in till stan igen för att leta efter en baddräkt till mig. En lite snyggare än såna vanliga träningsbaddräkter. Just nu så har jag samma baddräkt som jag hade när jag var höggravid.. behöver jag säga mer? Vill hellre ha baddräkt en bikini nu när man babysimmar, känns mer praktiskt när Elias drar tag i både det ena och det andra. Men jag hittade ingen snygg, eller ja jag hittade en skitsnygg prickig i storlek XS som jag faktiskt fick på mig(!) men jag fick inte plats med tuttarna haha :) Efter shoppingen satt vi oss i bilen igen (jääävla mycket bil hit och dit hela tiden haha). Släpade ut vagnen igeeen. Släpade ut ungen som precis hade somnat.. igeeen. Sen gick vi något som kallas för vinterljus. Ni som bor i Linköping vet ju förstås vad det är men för er som inte gör det så är det en slinga som man går där dom har gjort "konst" med ljus, lampor och ljud. Lyser upp fasader, träd m.m. Jättefint och supermysigt! Nu väntar lite kvällsmat och ett glas rött :)
 

Det är så synd att det inte går att fånga på bild hur himla vackert det egentligen är men jag gjorde ett försök i alla fall :)

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0