År 2013

Detta året har varit det största och mest spännande på många sätt. Det började lite skakigt, mycket illamående och en jävla massa hormoner som levde sitt egna liv. Men utslaget på det stora hela har det varit aldelsess fantastiskt. Detta året har jag blivit mamma och fått världens finaste, mest underbara son. Mycket har kretsat kring det och våran nya familj. Det är först såhär när man sitter och ser tillbaka hur mycket vi har förändrats, både jag och Christian. Hur vi har förbättrats. Att våran lilla guldklimp har gjort oss till bättre människor. För er som inte har barn tror jag att ni många gånger tänker, amen det var ett jäääävla tjat. Hur mycket kan man egentligen diskutera bajs, kräks, amning, sovrutiner och tänder. Men vänta ni bara, vääänta ni bara. Den dagen kommer då ni andas bebis bebis bebis och bara bebis. Och då ska jag sitta där och skrocka lite för mig själv ;) Det är det absolut största som kan hända en människa, därav bleknar allt i jämförelse :)
 
Nedanför kommer min nyårsoutfit, lite lagom ledig och enkel. Inte direkt klädd för Oscarsgalan i år.. det sparar vi till nästa år! Jag bjuder även på en bild från förra nyåret när vi var på spaweekend på Selma Lagerlöfs spa i Sunne. Då var jag gravid i 3.e månaden och tyckte att det syntes jääättemycket haha!
 
GOTT NYTT ÅR ALLA STOLLAR OCH TROLL <3
 
 
 
 

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0