Torsdag

Åh, jag vill så gärna skriva regelbundet här. Mest för att det är kul att själv kunna gå tillbaka och läsa, som en dagbok. Men tiden springer iväg. Det blir värre och värre för varje år tycker jag. Eller kanske värre och värre ju fler barn man får. Veckorna när alla tre barnen är hos oss är det som att knäppa med fingrarna så är veckan plötsligt slut. Det är fullt ös från morgon till kväll. Vardagens ekorrhjul 😅 Sedan kommer veckorna med bara Freya. Då får man liksom jobba ikapp allt man inte hunnit de andra veckorna. Och andas lite.

Idag har Vi umgåtts med Sofie, Stella och Lilly. Ätit lunch, lekt och handlat på Ica. Tycker det är så roligt att vi lyckats timea våra barn i samma åldrar. Hoppas Freya och Lilly blir lika bra vänner som Elias och Stella! Freya testade att gunga idag för första gången med. Det uppskattades och några skratt blev det allt! 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0