Precis vad jag behövde!

Som jag har längtat efter att få en kväll bara som mig själv. Inte som mamma, inte som partner... bara som mig själv! Igår var jag och min syster Linda ute och åt middag på miss Sophie. Första gången på sju månader där jag fick en kväll helt ifred utan barn och första gången någonsin som jag och Linda är ute och äter helt själva(!) Hur är det möjligt? Jag fyller 31 snart och Linda 43 och vi har aldrig varit ute bara hon och jag. Det får det ju definitivt bli ändring på. Kvällen flög iväg, maten var fantastisk och sällskapet perfekt! Linda är inte bara min syster, utan jag ser henne också som en av mina bästa vänner. Jag är lycklig som får ha henne i mitt liv. 

Jag åt pilgrimsmusslor till förrätt och råbiff till varmrätt och Linda åt halloumi till förrätt och röding till varmrätt. Åh så gott det var! Jag fotade både maten och sällskapet, men med Lindas kamera. Har inget minne i min. Ska be henne skicka över bilderna så lägger jag upp dom här sedan. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0