Hobbypsykologanalys

Det här med att vara efterklok... Det är nog mitt signum. Jag kommer alltid på vad jag borde ha sagt, de allra sylvassaste kommentarerna, i efterhand. Jag gör allt lite baklänges och lite från fel håll. Och det är väl okej. Gör om och gör rätt, så blir man som bonus lite klokare för varje gång. Men när stora saker blir fel. När det inte bara är mig och mitt liv som påverkas. Då blir det värre. 

Problemet (om jag nu ska göra en hobbypsykologanalys) är att jag inte riktigt har vetat vem jag själv är. Vad jag behöver, vad jag vill eller vad jag förtjänar. Jag har gjort val efter den jag har varit just då, såklart, men sedan fortsatt att utvecklas. Då inser jag ju helt plötsligt att vissa val inte alls stämmer överens med hur jag vill leva mitt liv. Jag har nog inte alla gånger varit sann mot mig själv. Inte vågat ställa krav eller stå upp för mig själv. Övertygat mig själv om att jag är värd det bästa, och då har jag hamnat där. Där jag är nu.

(null)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0