Underbara kvinnor!

Snälla säg att ni lyssnar på Skäringer och Mannheimers podd. Om ni inte gör det så börja nu, med en gång! Den är så  härlig på alla sätt och vis. Det blandas högt och lågt, stort och smått men på ett väldigt tillgängligt sätt. Jag har ju alltid älskat Mia. Allt hon gör och allt hon är! Anna visste jag inte så mycket om innan, men hon är också en väldigt härlig människa. 

I avsnittet nedan "kvinnohimlen" pratar dom om viktiga saker. Aktuella viktiga saker. Avsnittet var så passande också igår när jag var ute och promenerade. Jag älskar natur och skog. Vi har en jättefin park (skog) där vi bor, hisingeparken. Jag hade älskat att promenera där med min barnvagn. Älskat att tryggt och lugnt kunna gå där och lukta på skogen och lyssna på alla prasslande löv. Men jag vågar inte. Jag vågar inte mitt på ljusa dagen ta vägen in i skogen. Så vad gör jag? Jag promenerar runt i områdena på asfalten med doften av avgaser. Varför? För att jag är rädd för att möta en man eller flera män. Eller rättare sagt, rädd att möta fel man/män och bli våldtagen, rånad, mördad, you name it! Detta är sjukt, men det är sanningen och detta pratar Mia och Anna om i detta avsnitt. In och lyssna säger jag!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0