Imorgon åker vi hem.

Det ska bli så skönt att få komma hem. Det är alltid lite jobbigt att vara borta så länge som en vecka tycker jag när man inte har någon egen stans att sova. När man ska packa in sig hela familjen i ett rum när det är dags att sova och man inte riktigt kan vara sig själv (så där som man bara är hemma). Som om det inte vore nog så har Freya blivit jätteförlyld :( Inatt kunde hon typ inte andas för att hon snörvlade och var så täppt i näsan. Det har varit lite bättre på dagen nu men hon har sovit massor, varit glansig på ögonen och inte riktigt sig själv. Sen dreglar hon massor med för jag tror hon har ont i halsen och att det gör ont att svälja. Känner nämligen själv att jag börjar få lite ont i halsen. Stackars lilla hjärtat, tycker så synd om henne när hon tittar på mig med sina ynkliga små ögon! :( Blir så arg på mig själv att jag inte följde magkänslan och stod på mig för jag hade nämligen på känn att det skulle bli så här!

Här i Linköping har vi ändå haft det mysigt. I onsdags kväll när vi kom hit åkte vi direkt till min syster Linda och hennes familj, käkade middag och umgicks. Som jag saknar dem och önskar att vi bodde i samma stad! I torsdags var vi på buslandet med barnen och tog en sväng in till stan. Idag har jag fått umgås med underbara Tina och hennes fantastiska bebisbula. Vi tog en promenad och fika i trädgårdsföreningen och pratade om allt från förlossningar (min senaste och hennes förväntningar inför hennes första) till inspirerande relationer. Tänkte lägga upp min förlossningsberättelse här i bloggen snart. Vill ni höra om båda mina förlossningar? Dom är ju fruktansvärt olika varandra, som dag och natt. Kommer inte ihåg om jag har skrivit om Elias förlossning här innan. Sen i eftermiddag kom Linda och Milla hem till mamma och så fikade vi lite. Wienerbröd, toblerone och kaffe, mums :) 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0