Kalas och packning.

Kul att så många av er tittade in här igår, välkomna tillbaka :) Idag har dagen gått fort! Medan Elias och Selma kalasade loss på Selmas kalas passade jag och Sofie på att ta en promenad och ta en (två) kaffe. Inte så lång promenad dock då Sofie är super-preggo och har fyra veckor kvar till bf :) Är så nyfiken på den lilla bebisen i magen, vad det ska bli för en liten rackare. Ska bli spännande att se om hon och Freya kommer bli lika bra kompisar som Elias och Stella (som är bästa kompisar och hur tighta som helst). 

Nu är de stora barnen hemma igen. Ordningen återställd! Men OJ vilken skillnad det är att gå från en vecka med ett barn till veckan med tre barn! Hur kan jag någonsin ha tyckt att det är jobbigt att ha en. Rena semestern ju :D

Annars har dagen gått åt till att packa och sakta men säkert börjar vi bli redo för att packa in familjen i bilen och åka på "semester".

Stora ungarna kalasklädda och fina.

Freya testade "bebisen i magen"s babygym. Klart godkänt säger hon 👍🏻 


Packa, packa, packa...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0