Ett och ett halvt år sedan sist.

Har funderat länge på att starta igång min blogg igen. Så mycket har hänt under den långa tiden som det varit tyst här. Det gör det hela lite svårt för samtidigt som jag vill att bloggen ska utspela sig i nutid och spegla vardagen så finns det också så mycket jag vill berätta från tiden som gått. Tror jag kommer blanda nutida inlägg med dåtida. Sedan sist vi sågs har jag flyttat, varit i New York, förlovat mig, varit gravid och fött en fantastisk dotter. Dessa saker vill jag ju definitivt dela med mig av här :)

Men vi börjar i nutid bara för att starta någonstans. Befinner mig för tillfället i bebisbubblan. Freya är 6 snart 7 veckor gamal och alldeles underbar på alla sätt och vis! Just i kväll har vi tjejkväll här och är ensamma hemma. Glenn är på grillfest och de stora barnen är hos sina andra föräldrar. Vi gosar mest, men har börjat planera lite i huvudet inför nästa veckas lilla trip. På måndag morgon åker vi först till Västervik och på torsdag vidare till Linköping innan vi åker hem till Göteborg igen på söndag. Känns svårt att packa åt en nyföding, hon kräks ju hela tiden typ :D Men det är väl bara packa ner alla kläder hon äger och har. 

Imorgon är det dags för Selmas kalas (hemma hos hennes mamma) och sedan får vi hem de stora barnen hit. Hela familjen samlade igen, stökigt men fantastiskt!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0