Ofrivilligt dopp i havet

Idag har vi haft hyfsat fint väder här i Västervik. Sol och 23 grader är ju typ varmare än vi har haft på hela sommaren i Göteborg! Vi är rätt sega på förmiddagarna i vår familj speciellt efter att lillasyster kom till världen men vid 11.30 kom vi äntligen ut. Ungarna lekte lite i lekparken utanför och sedan gick vi ner till stranden. Så mysigt när ungarna kan köra loss med leksakerna i sanden och plaska runt i vattnet. Nu är dom ju så stora med att dom sköter sig i stort sätt själva (med lite övervakning då förstås). Elias halkade på klipporna och trillade i vattnet. Som tur var slog han sig inte och vattnet räckte honom bara till magen. 

På eftermiddagen åkte vi en sväng in till stan och hälsade på Pär och Lena och lilla Max. 

Lite ledsen över att han trillade i vattnet stackarn :(

Och Freya bara hänger på. Snällare unge får man leta efter! Inte ett pip på hela resan hit igår och är så snäll och lugn. Ta i trä kanske man får säga, vill ju inte jinxa något :DResedag

Jag kommer aldrig vara en sådan som låtsas att allt är okej när det inte är det. Idag är en tuff dag. Hormoner, relationer, sömnlösa nätter, skyll det på vad ni vill men idag är ingen bra dag. Det kanske är en av mina största styrkor/svagheter (beroende på sammanhang och hur man ser det) att jag inte kan låtsas att allt är frid och fröjd. Mitt yttre speglar mitt inre.. ALLTID! Det gör livet svårt och enkelt, vackert och fult. Det är okej, det får vara så.

Idag är vi iallafall på väg. Mot Västervik. Hela familjen inpackade i bilen. När vi hade kommit en bra bit kom jag på att jag glömt min mobil, bara att vända. Hem och leta, hittade den inte. Gick tillbaka till bilen och efter att ha slitit ut allt hittade jag den i resväskan. Måste ha varit morgonens sinnesstämning som gjort att den hamnade där. Jaja, nu är vi iallafall på väg. Freyas första långa bilresa, spännande att se hur det går. Hon och jag kanske sitter och gråter ikapp hela resan med tanke på dagens dagsform. Hej så länge!Kalas och packning.

Kul att så många av er tittade in här igår, välkomna tillbaka :) Idag har dagen gått fort! Medan Elias och Selma kalasade loss på Selmas kalas passade jag och Sofie på att ta en promenad och ta en (två) kaffe. Inte så lång promenad dock då Sofie är super-preggo och har fyra veckor kvar till bf :) Är så nyfiken på den lilla bebisen i magen, vad det ska bli för en liten rackare. Ska bli spännande att se om hon och Freya kommer bli lika bra kompisar som Elias och Stella (som är bästa kompisar och hur tighta som helst). 

Nu är de stora barnen hemma igen. Ordningen återställd! Men OJ vilken skillnad det är att gå från en vecka med ett barn till veckan med tre barn! Hur kan jag någonsin ha tyckt att det är jobbigt att ha en. Rena semestern ju :D

Annars har dagen gått åt till att packa och sakta men säkert börjar vi bli redo för att packa in familjen i bilen och åka på "semester".

Stora ungarna kalasklädda och fina.

Freya testade "bebisen i magen"s babygym. Klart godkänt säger hon 👍🏻 


Packa, packa, packa...

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0