Onsdag. En helt vanlig dag.

Jag älskar den perioden som infinner sig mellan man har fått tillbaka en tenta (med positiva resultat) och innan man har hunnit börja nojja över att det snart kommer en ny tenta i nästa kurs. Frid i själen och ingen anledning till att gå och ha ont i magen och vara stressad. Denna period är alltid mycket kort så man får ju ta tillvara på den :) Jag njuter till fullo! Förra kursen var så bred och spretig att det blev svårt att känna att man fick något grepp om den. Fanns liksom ingen röd tråd genom litteraturen eller föreläsningarna vilket gjorde att man fick ångest deluxe när det blev tentadags. Men det gick ju vägen och det var en ganska tung sten som föll från hjärtat när jag fick resultatet. Tror jag läste igenom kommentaren fyra gånger innan jag vågade tro att jag hade läst rätt hehe. Nu läser vi arbetsrätt som är något vi verkligen kommer behöva ha koll på när vi kommer ut i yrkeslivet. En viktig kurs. Den känns både lättare och svårare på en och samma gång. Det är så sjukt intressant och spännande att läsa om, men jag har svårt att se hur man ska klara en tenta i detta ämne, DET ÄR JU SÅ MYCKET MAN SKA HÅLLA REDA PÅ! Lagtext är ju inte den lättaste läsningen direkt.
 
Låg med migrän hela dagen igår och var helt väck. Vaknade med jordens illamående, huvudvärk och värk i nacken. Jag vet ju varför. Antingen träna mer eller besöka naprapaten mer regelbundet, så är det. Upplever att det blir ännu värre nu när jag sitter och läser mycket. Lätt att man hamnar i gamnackeposition för att det är så jobbigt för armarna att hålla upp böckerna (som typ alla är på 500 sidor var och hur tunga som helst ;)). Har alltid gått hos en naprapat i Linköping innan och så länge jag går en gång i halvåret så är det lugnt. Ja jag har alltså pendlat till Linköping för att besöka honom, han utför mirakel! Men nu tänkte jag att det var dags att försöka hitta en trollkarl även här i Göteborg, så jag har bokat en tid hos en kille imorgon. Kalla mig fördomsfull, men jag blev lite smått svettig när jag såg en bild på personen som imorgon kommer knäcka loss hela min kropp. Han ser så jäkla kriminell ut, som världens maffiaboss. Sjukt muskulös och hård ser han ut och jag är allvarligt lite rädd att han ska mosa mig som en insekt haha! Vi får väl se om jag kommer ut därifrån levande. Efteråt blir det lunchdate med Sofie (under förutsättningarna att hennes bebis vill stanna kvar i magen ett tag till) på stan.
 
Så här glad blir man för övrigt när man i tre veckor gått runt och tror att man kommer få komplettera en hemtenta för att man känner på sig att man har missuppfattat ALLT, och sedan landar ett VG!
 
 
Att man sen är bortskämd med en så fin pojkvän som kommer hem med dessa, bara för att han är "stolt över sin flickväns fina resultatet på tentan" är underbart!
 
Hittade denna bilden i telefonen från helgen också, tycker den är så mysig! Elias och Selma har byggt en koja och sitter och kolla på tv tillsammans. Ibland bästa vänner och i nästa sekund bittra rivaler! Har märkt av en hel del svartsjuka sista tiden, men det blir väl antagligen så. I början lekte de mer som kompisar och nu leker de mer som syskon. Och alla vet ju vad syskonkärlek innebär :) 
 
 
 
 
Fairyland surprises
2016-02-10 @ 16:29:33
URL: http://fairylandsurprises.blogg.se

Vilka vackra blommor!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0