Natt(hjärn)spöken

När man har tusen miljoner saker i huvudet, flera tankar snurrandes på en och samma gång. Så kommer man in här, en blank sida. Jag kan skriva vad jag vill och ändå så kommer ingenting. 

Inatt håller tankarna mig vaken, det var länge sedan nu. Riktigt länge sedan! Idag (inatt) saknar jag min son. Missförstå mig rätt, jag saknar alltid min son när jag inte är med honom. Men inatt rinner tårarna. Ibland gör dom det och det finns inte så mycket man kan göra åt saken.

Jag funderar mycket kring relationer. Inte min relation till min pojkvän utan kanske snarare vänskapsrelationer. Vänner.

Ahh finns det något som gör en så galen som när man inte kan sova? Får försöka plocka fram mina trix som jag använde förr i tiden när sömnen var ett större problem. När jag på riktigt hade saker att oroa mig för om nätterna. Tur att dom dagarna är över endå, så detta borde ju bli lätt som en plätt.....Anonym
2016-02-04 @ 12:03:35

Fint du skriver älskling! Du är bäst ♥
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0