Sista året som 20+ är kommet, nästa år är det dags för the big thirty!

Det är egentligen ganska skrämmande att tiden går så fort. Morgon/Kväll, Måndag/Söndag, år 1, 2, 3.... Men som jag sa till en kompis igår så hade jag nog haft mer panik om jag hade känt att jag bara hade suttit på min lilla röv i 29 år och inte hunnit med någonting. Visst, allt som hänt har inte varit bra saker, men de har gett mig erfarenheter och livserfarenhet som är ovärderliga. Jag vill ju tro att jag har blivit lite klokare längs vägen :) Jag har många gånger levt under devisen "live fast die young" och då hinner man med en hel del och även en del misstag ;) Men hur som helst är jag stolt över mina 29 år och tänker ta till vara på mitt sista år som tjugonågonting. Jag är en människa som mår bra av att bli äldre, för varje år som går blir jag tryggare och säkrare i mig själv och jag blir framförallt snällare och ödmjukare mot mig själv för varje år!
 
Igår var en mysig dag och tack så mycket för alla fina grattis, på telefon, sms, facebook, insta och i den verkliga världen :) Jag spenderade min dag med att plugga, arbetsrätt (plöjde mig igenom en bok om uppsägning av personliga skäl) och att göra av med lite energi på gymmet. Sedan var Elias förbi och sa grattis och lämnade en liten present. Åh som den ungen får mitt hjärta att växa och ingen i hela världen kan kramas som han <3 Sedan när G och S kom hem från jobb och dagis så fick jag ännu mer paket :) Fick underkläder från Calvin Klein och ett jättefint halsband från Thomas Sabo. Han är himla bra på det där med presenter min kille ;) På kvällen blev det storhandling inför helgen. Mamma, Jörgen och min ena syster med familj kommer ju hit och firar. Har äntligen bestämt mig för vad jag ska bjuda på för mat och känner mig ganska nöjd!
 
Idag blir det plugg, Diskrimineringslagen hade jag tänkt att jag skulle sätta tänderna i, och sedan blir det lite förberedelser inför morgondagen. Får se om jag hinner en sväng till gymmet idag med, men min arma kropp är ganska mör efter två dagar på raken! Puss och hej....
 
 
 
 
 
 
  

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0