Sista året som 20+ är kommet, nästa år är det dags för the big thirty!

Det är egentligen ganska skrämmande att tiden går så fort. Morgon/Kväll, Måndag/Söndag, år 1, 2, 3.... Men som jag sa till en kompis igår så hade jag nog haft mer panik om jag hade känt att jag bara hade suttit på min lilla röv i 29 år och inte hunnit med någonting. Visst, allt som hänt har inte varit bra saker, men de har gett mig erfarenheter och livserfarenhet som är ovärderliga. Jag vill ju tro att jag har blivit lite klokare längs vägen :) Jag har många gånger levt under devisen "live fast die young" och då hinner man med en hel del och även en del misstag ;) Men hur som helst är jag stolt över mina 29 år och tänker ta till vara på mitt sista år som tjugonågonting. Jag är en människa som mår bra av att bli äldre, för varje år som går blir jag tryggare och säkrare i mig själv och jag blir framförallt snällare och ödmjukare mot mig själv för varje år!
 
Igår var en mysig dag och tack så mycket för alla fina grattis, på telefon, sms, facebook, insta och i den verkliga världen :) Jag spenderade min dag med att plugga, arbetsrätt (plöjde mig igenom en bok om uppsägning av personliga skäl) och att göra av med lite energi på gymmet. Sedan var Elias förbi och sa grattis och lämnade en liten present. Åh som den ungen får mitt hjärta att växa och ingen i hela världen kan kramas som han <3 Sedan när G och S kom hem från jobb och dagis så fick jag ännu mer paket :) Fick underkläder från Calvin Klein och ett jättefint halsband från Thomas Sabo. Han är himla bra på det där med presenter min kille ;) På kvällen blev det storhandling inför helgen. Mamma, Jörgen och min ena syster med familj kommer ju hit och firar. Har äntligen bestämt mig för vad jag ska bjuda på för mat och känner mig ganska nöjd!
 
Idag blir det plugg, Diskrimineringslagen hade jag tänkt att jag skulle sätta tänderna i, och sedan blir det lite förberedelser inför morgondagen. Får se om jag hinner en sväng till gymmet idag med, men min arma kropp är ganska mör efter två dagar på raken! Puss och hej....
 
 
 
 
 
 
  

Vabruari, yeah right!

Nej nej nej. Här hemma kör vi VAF (Vård av förälder). Sedan Februari började, och det är två veckor sedan, så har jag hunnit med hosta och riktigt hög feber i flera dagar,  migrän i flera omgångar, maginfluensa och illamående en hel helg... Utöver det har jag haft extremt ont i kroppen såklart eftersom det tillhör både influensa och feber. Mens med tillhörande mensverk och avslutningsvis lite nacksmärta som har gjort sig påmind (dock åtgärdad hos naprapat i förra veckan). Jag kan även tillägga att jag väldigt sällan(!) är sjuk. Får aldrig feber och brukar alltid vara den som klarar sig ifrån kräksjukan. Tänker att min kropp resonerar som så att nu jävlar tar vi allt på en gång så vi slipper skiten ett par år framöver. Eller jag hoppas åtminstone det!
 
Ja så denna helgen blev ju inte som planerat. Vi hade ett bord bokat på Barabicu, men det var ju bara att fetglömma eftersom jag låg hemma med huvudet över toalettstolen. Vi hade även en annan viktig sak inplanerat den dagen som jag också fick hoppa, typiskt! Men det blev en mysig helg och en mysig alla hjärtans dag ändå. Mycket film och gos i soffan, vilket aldrig är fel :) Blev bortskämd med supergo frukost, med smoothie, färska frallor, frukt och nybryggt kaffe både lördag och söndag. Dock har ju inte aptiten varit på topp, och det är den väl fortfarande inte, men lite fick jag i mig i alla fall :)
 
Mycket som händer denna veckan. Någon som fyller år tror jag bestämt. 29 jävla år... Vad hände?! Sedan kommer Mamma och Jörgen och min ena syster med familj hit i helgen för att fira lite. Måste komma på vad jag ska bjuda på för mat. Svårt det där. Det ska gärna vara enkelt, lätt att göra till många och passa såväl stora som små. Nån som har några ess i rockärmen? Fram med dom bara! :)
 
 
Fick ett jättefint halsband igår <3 
 
 
 

Onsdag. En helt vanlig dag.

Jag älskar den perioden som infinner sig mellan man har fått tillbaka en tenta (med positiva resultat) och innan man har hunnit börja nojja över att det snart kommer en ny tenta i nästa kurs. Frid i själen och ingen anledning till att gå och ha ont i magen och vara stressad. Denna period är alltid mycket kort så man får ju ta tillvara på den :) Jag njuter till fullo! Förra kursen var så bred och spretig att det blev svårt att känna att man fick något grepp om den. Fanns liksom ingen röd tråd genom litteraturen eller föreläsningarna vilket gjorde att man fick ångest deluxe när det blev tentadags. Men det gick ju vägen och det var en ganska tung sten som föll från hjärtat när jag fick resultatet. Tror jag läste igenom kommentaren fyra gånger innan jag vågade tro att jag hade läst rätt hehe. Nu läser vi arbetsrätt som är något vi verkligen kommer behöva ha koll på när vi kommer ut i yrkeslivet. En viktig kurs. Den känns både lättare och svårare på en och samma gång. Det är så sjukt intressant och spännande att läsa om, men jag har svårt att se hur man ska klara en tenta i detta ämne, DET ÄR JU SÅ MYCKET MAN SKA HÅLLA REDA PÅ! Lagtext är ju inte den lättaste läsningen direkt.
 
Låg med migrän hela dagen igår och var helt väck. Vaknade med jordens illamående, huvudvärk och värk i nacken. Jag vet ju varför. Antingen träna mer eller besöka naprapaten mer regelbundet, så är det. Upplever att det blir ännu värre nu när jag sitter och läser mycket. Lätt att man hamnar i gamnackeposition för att det är så jobbigt för armarna att hålla upp böckerna (som typ alla är på 500 sidor var och hur tunga som helst ;)). Har alltid gått hos en naprapat i Linköping innan och så länge jag går en gång i halvåret så är det lugnt. Ja jag har alltså pendlat till Linköping för att besöka honom, han utför mirakel! Men nu tänkte jag att det var dags att försöka hitta en trollkarl även här i Göteborg, så jag har bokat en tid hos en kille imorgon. Kalla mig fördomsfull, men jag blev lite smått svettig när jag såg en bild på personen som imorgon kommer knäcka loss hela min kropp. Han ser så jäkla kriminell ut, som världens maffiaboss. Sjukt muskulös och hård ser han ut och jag är allvarligt lite rädd att han ska mosa mig som en insekt haha! Vi får väl se om jag kommer ut därifrån levande. Efteråt blir det lunchdate med Sofie (under förutsättningarna att hennes bebis vill stanna kvar i magen ett tag till) på stan.
 
Så här glad blir man för övrigt när man i tre veckor gått runt och tror att man kommer få komplettera en hemtenta för att man känner på sig att man har missuppfattat ALLT, och sedan landar ett VG!
 
 
Att man sen är bortskämd med en så fin pojkvän som kommer hem med dessa, bara för att han är "stolt över sin flickväns fina resultatet på tentan" är underbart!
 
Hittade denna bilden i telefonen från helgen också, tycker den är så mysig! Elias och Selma har byggt en koja och sitter och kolla på tv tillsammans. Ibland bästa vänner och i nästa sekund bittra rivaler! Har märkt av en hel del svartsjuka sista tiden, men det blir väl antagligen så. I början lekte de mer som kompisar och nu leker de mer som syskon. Och alla vet ju vad syskonkärlek innebär :) 
 
 
 
 

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0