Vilken helg <3

Haft en helt fantastiskt mysig helg tillsammans med min nummer ett. Igår åkte jag och Elias bussen in till backaplan för lite shopping. Jag hade tydligen spenderarbyxorna på och fick med mig en hel del hem..
-två flaskor vin
-ett par byxor
-ett par skor (tanken är att de ska vara till min syrras bröllopsfest, men de kommer även passa perfekt till sommarens partykvällar (alla de som blir, när man är småbarnsmamma :D) 
-en klänning (också tänkt till bröllopsfesten) 
-en matta till hallen
-hårfärg och torrschampo 

Sen kom Stella och Sofie och mötte upp oss för lite lek på Buslandet. Elias busade sig helt svettig :) 

Idag har vi varit och hälsat på bonden på förmiddagen (4H gården), fikat och tittat på djuren. På eftermiddagen åkte vi och köpte blommor och smultronplantor som vi nu har planterat på våran balkong :)

Mysigare helg går inte att få tag på och Elias har varit på ett strålande och gosigt humör nästan hela helgen. Sa jag att han tog sovmorgon till 06.50 idag och 06.30 igår, det är verkligen inte illa pinkat om man jämför med när han brukar gå upp (05.00). Ingen kan vara lyckligare en jag <3soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0