Vilken vecka!

Är klippt slut. Både i huvudet och i kroppen. Måndag och tisdag har jag varit och provjobbat på ett nytt ställe och det har gått jättebra. Nackdelen är att de börjar sin arbetsdag kl 07.00. Det innebär att jag måste gå upp vid 05.00 för att hinna göra mig iordning, lämna Elias på dagis kl 06.00 för att slänga mig på bussen och åka 40 minuter innan jag är framme. Så det hela fungerar ju inte så bra i praktiken som ni hör. Så nästa vecka ska jag och provjobba på ett av deras andra caféer, där de börjar arbetsdagen kl 08.00 istället, så vi får se hur det känns istället. En timma gör ju jättemycket på morgonen!
 
Onsdag och torsdag har jag jobbat långpannor 10.30-23.00 som vanligt, och idag är jag äntligen LEDIG :D Eller ja ledig och ledig. Denna dagen går ju åt till att göra de saker jag inte hunnit under veckan. Som till exempel kontakta mina gamla arbetsgivare för att få tjänstgöringsintyg som jag ska ha när jag söker till universitetet i höst. Bara de att det blir ju bara fel hela tiden. Min ena arbetsgivare råkade första gången glömma skiva med en av mina två säsonger i sälen. När hon sedan skickade nästa papper hette jag helt plötsligt Karlsson i efternamn istället för Larsson och hade fått ett nytt personnummer. Min andra arbetsgivare kryssade första gången i att jag var extraanställd vid behov, istället för tillsvidare heltid. Andra gången skickade han att det var en tillsvidaretjänst, men hade glömt kryssa i heltid och skrivit 0 timmar i veckan istället för 40. Alltså hur svårt kan det vara? Så vi får väll se här om det blir tredje gången gillt här nu, eller om vi får slösa ännu mer papper och frimärken.
 
Skickade precis in min ansökan till universitet i höst. Så nu ska jag bara komplettera med lite dokument som ska skickas in (visste ni att man får tillgodoräkna vård av barn som arbetslivserfarenhet när man är förälder, det visste inte jag i alla fall. Fast det är ju sannerligen ett heltidsjobb) och sedan är det bara att hålla tummarna. Min topp tre i prioriteringslistan ser ut som följer:
1. Psykologprogrammet
2. Socionomprogrammet
3. Personalvetarprogrammet
Nu vet ju jag till 100% att jag inte kommer komma in på mitt förstahandsval eftersom det är den absolut högsta antagningspoängen som går att ha, men man ska ju drömma stort :)
 
Nu väntar ett möte med en person från styrelsen i min nya bostadsrättsförening, informationsmöte. Sedan ska jag ägna hela dagen åt att ladda inför högskoleprovet imorgon. Det positiva med att ha så inihelsikes mycket att göra är att jag inte har hunnit bli så nervös än :D Hej svejs!
 
Haha, hittade denna bilden i datorn och blev så glad när jag såg den. Jag saknar att vara lite galen och barnslig. Hitta på knasigheter och bara flumma runt. Det har blivit så allvarsamt på sista tiden. Så mycket som ska ordnas och fixas med. Mycket stress och magknip. När allt som händer runt om kring mig just nu har lagt sig, då ska jag ta en dag och bjuda med mig kompisarna och bara flumma runt och hitta på bus. Sådant vi gjorde förr :D
Sofie
2015-03-27 @ 14:24:16
URL: http://thepalma.blogg.se

Ohhh jag vill bli medbjuden på knasigheter :) :) :)
Jag håller tummarna för dina skolval! När kommer besked om du kommit in? I höst först? KRAAAM

Svar: Klart du är bjuden <3
soem
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0