Träffad

 
Vi fördrev lite tid på stan, jag, syrran, ungarna och mamma.. och boom, så bara var den där. Den "lilla" skylten med beskrivningen av mitt liv. Detta är jag, det här är mitt liv just nu och jag bara älskar budskapet att saker händer av en anledning. I ett liv går man igenom saker som man inte riktigt kan förstå just då varför man måste genomlida. Man tycker att det är orättvist, att man har otur. Men just nu och när jag såg den skylten insåg jag att allt som har hänt har lett mig fram hit. Och tack vare all skit, vet jag för första gången i mitt liv vad jag vill ha. Eller vad jag inte vill ha. Jag har aldrig känt mig tryggare i mig själv eller mer säker på min sak än vad jag gör idag även fast marken håller på att gå sönder under mig. Men nu förstår jag varför marken går sönder, inte för att jag ska falla utan för att Things are falling into Place.
 
För övrigt en helt fantastisk söndag och en jättemysig brunch med fina vänner. Lätt en ny tradition, för detta gör vi om :)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0