Livet snurrar i 320 km/h

Alltså tiden går så fort nu att jag inte hinner fatta att det är måndag innan det är söndag igen. Dagarna går i ett, flyter samman och hjärnan går på högvarv. Kanske brukar man fokusera på att få ordning på ett område i sitt liv i taget, men för mig har det plötsligt blivit fokus på alla områden samtidigt. Både relationer (eller snarare uppbrott från en relation), boende (kommande flytt, planering, inköp, hemförsäkringar, hemlarm och bankkontakter), kommande studier (det stundade högskoleprovet om en vecka, ansökning till universitetet, få in tjänstgöringsintyg från före detta arbetsgivare som jag kan tillgodogöra mig i ansökningarna), fixa min jobbsituation (hade räknat med att kunna gå upp i arbetstid nu när mina komvuxkurser är slut, men det har inte fungerat som jag har velat i och med att jag vill arbeta dagtid egentligen och på min arbetsplats håller de på att dra ner på personalkostnader och har helt tagit bort lunchpassen som var min räddning. Men på måndag ska jag iväg och provjobba på ett ställe som låter lovande så vi får hålla tummarna för att det). Bara att skriva detta gör mig lite matt, för jag inser själv att jag har ungefär 1000 bollar i luften samtidigt, och jag förstår inte själv hur jag lyckas jonglera dem alla utan att de faller i backen. I magen går jag runt med en inre gnagande stress, och ibland finner jag mig själv helt apatisk för att jag inte vet i vilken ände jag ska börja. MEN... saker och ting börjar falla på plats, och det mesta löser sig bättre än vad jag hade kunnat hoppas på, och för det är jag så tacksam. Ja tacksam är ordet. Jag är så extremt tacksam för många saker och möjligheter jag har i mitt liv, och kanske uppskattar jag dem så otroligt mycket mer, bara för att jag har stött på några nitar och olyckligheter i livet.
 
Bjuder på lite bilder eftersom det var länge sedan vi sågs...
 
Vann en desserttävling på jobbet (vem som sålde flest desserter). Priset var en trerätters för två på barabicu, inte helt fel de :D
 
Haha lillfisen.. den här bilden gör mig glad ända in i själen! En fika på stammisfiket efter en lång dag i slottsskogen. Elias älskar det här stället, för de har en hel låda md bilar man får låna, och då blir man så här glad.
På plikta hittade han minsta cykeln, man ska drömma stort ;) Njuter av det underbara vårvädret!
Elias fick en ny garderob, eller ja lite nya t-shirtar i alla fall. Konstigt att man aldrig handlar kläder tills sig själv längre, men till den lille hittar man alltid något.
Gött när man har en liten som lagar kvällsmaten... Kan mamma luta sig tillbaka och dricka en köpp kaffe. Har jag sagt att han gillar att dammsuga också, hehe ;)
 
Avslutar med en bild från våran inglasade balkong. När det är fint väder så bor jag och Elias där ute på kvällen. Leker, läser böcker och kollar på bilarna som åker förbi. Bästa är att jag kommer ha en precis likadan balkong i min nya lägenhet, så den behöver jag inte sakna :)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0