Disträ

Jag hade ju hoppats att jag skulle kunna komma med lite goda nyheter till er, eller dåliga, några nyheter i alla fall. Om min situation, men det verkar som att det får vänta en stund till. Jag längtar tills jag kan vara helt öppen med allt, tills jag kan sluta hålla undan sanningen, eller förvränga/försköna den. Tills jag bara kan vara jag och inte behöva akta mig för vad jag säger eller hur jag lägger fram saker. Men den dagen kommer, och det känns inte så avlägset längre som det har gjort nu under väldigt lång tid. Känns skönt! 
 
Idag är det pluggdag. Jag har avslutat mitt projektarbete och lämnat in det, så nu slipper jag tänka på den biten mer. Överlag är jag mycket nöjd och tycker att jag har lyckats bra. Projektet handlade om att starta ett företag på papper, och min affärsidé är grym :D Men eftersom att jag funderar att eventuellt göra verklighet av den så kommer jag inte att berätta för er vad det handlar om. Just nu tvivlar jag på att jag någonsin ska ha ork/energi att förvekliga den, men vi får väl se. Sen har jag även varit på informationsmöte om att söka till universitetet/högskolan, så nu kan jag allt...not! Men jag har i alla fall mer kött på benen och det känns skönt. Lunchen spenderade jag på mitt favvofik där jag alltid sitter och pluggar, och skrev en berättelse om den punktliga karaktären Bo, som är denna veckas uppgift i skrivkursen. Skulle ni vilja läsa något jag har skrivit någon gång? Om denna blir bra så skulle jag ju kunna lägga ut den i så fall, om det finns intresse?
 
Nu ska jag aldeless strax åka och hämta lillskrutten på dagis. Puss och Hej!
 
Måste bara tipsa er alla där ute som inte tål/inte vill äta laktos om denna glassen från Oatly, SÅ jääääkla god!! Ber om ursäkt för kass bild!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0