Besviken

Alltså jag är så fruktansvärt trött på män. Män kanske är fel utryckt, för igentligen får man väl klacifiera dem som pojkar. Pojkar utan någon som helst insikt om hur livet fungerar. Vart hittar man en man? En man med vettiga värderingar och ståndpunkter. Vart hittar man en man som är ärlig, sympatisk, smart, charmig och omtänksam. Jag blir inte äns förvånad längre när jag möter pojkar som har en så skev uppfattning om hur livet fungerar. Vad som är viktigt och relevant. Hur dom håller varandra och deras avskyvärda beteende om ryggen. Hur de skyddar varandra och deras handlingar. Usch. 

Jag vet att detta säkert upplevs som generaliserande och att jag drar alla över en kant. Men va fan killar. Vart jag än ser och vart än jag lyssnar så gör ni mig besvikena i vilken syn ni har på tjejer och hur tjejer ska vara. Om jag fick bestämma så skulle jag konvertera, men riktigt så enkelt är det inte. Så tills ni kan bevisa att det faktiskt finns some good guys out there, så kommer det dröja jävligt länge innan jag äns tittar åt en killes håll. God natt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0