Åh :(

Jag har precis insett att jag är aldeless för långsam. Alltså verkligen FÖR långsam! Idag har jag suttit och gjort gamla högskoleprov för att träna. Tänkte det kunde vara bra att klocka mig själv för att få en känsla av hur mycket tid man har på sig. INTE EN ENDA JÄVLA DEL HAN JAG MED INNAN ALARMET PEP! I alla fall vad det gällde matten, svenskadelen var inga problem. Hur ska jag gör nu liksom, det är en vecka kvar. Det är ju knappast så att jag hinner lära mig att tänka snabbare på en vecka! Har även insett att jag är fullkomligt värdelös på XYZ delen, det är den som blir sämst varenda eviga gång. BLÄ. Och nu är jag så trött i huvudet att jag inte orkar räkna mer. Får gå o lägga mig istället.
 
Idag har jag och Elias haft en fantastisk morgon, Elias tog sovmorgon till 08.20, tack för den <3 Sen hade vi en ännu mer fantastisk förmiddag med Stella och Sofie nere på 4H-gården. Båda två älskar djur lika mycket, så de har sprungit omkring som två solstrålar och jagat katter, klappat hästar och tittat på kossor, getter, ankor, höns och kaniner :) Kan även informera att djurens bajs var lika intressant som djuren själva. Vet inte hur mycket det pekades och usch:ades eller sades -Titta bajs. Haha. Det värsta var att det blåste orkan typ, men vi kröp in i ett vindskydd alla fyra när det var dags för fika. Där fick vi besök av en hel skock höns som var spekulanter på våra mackor och bananer.
 
På eftermiddagen tog jag och Elias en sväng till Frölunda torg och köpte ett par nya skor. Alla hans skor har blivit för små, så det var kanske på tiden med ett par nya. Nu hoppas vi på vår så att han kan få använda sina fina skor :D
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0