Tillbaka till verkligheten

Yes, nu är det vardag igen och ny vecka. Elias och jag körde hem från Linköping igår. Skrutten snappade upp lite Linköpingsbaciller och blev förskyld under helgen och igår kväll fick han feber. Så idag är vi hemma från dagis i sann "vabruari-anda" och kurerar.
 
Helgen i Linköping har varit bra och mysig. Vi var framme någon gång på fredageftermiddag och då var vi bara hemma hos mormor och umgicks. Lördagen var vi i väg till syrran på födelsedagskalas, och på kvällen gick jag och Tina ut på stan och tog en öl. På söndagen tog jag och Elias med oss mormor in till Ikano för att göra två saker. Nr 1, skaffa en ny mobil till mig. Jag har tappat den i golvet och det finns snart ingen glasruta kvar på stackarn. Den har också börjat leva sitt egna liv en aning. Ibland kan man inte höra den man ringer till, ibland kan inte den i andra luren höra mig. Ibland säger den att batteriet är slut och dör, fast den är nästan fulladdad. Ibland funkar det inte när man vill använda hörlurarna, då hör man ingenting, jaja ni förstår vad jag menar. Så vi gick till telenorbutiken, och jag gick dit med hockeyutrustning på just in case dom skulle försöka lura på mig något. Men lite snopet gick jag därifrån med rådet att skicka in min telefon och låta det gå på hemförsäkringen. Men det brukar ju ta fleeeeera veckor då sa jag. Jasså sa han, här i Linköping tar det bara 4-6dagar att få tillbaka sin telefon. Så min plan nu är att se hur lång tid de säger här i Göteborg, för det senaste jag hörde var 4-6 veckor och det är ju lite skillnad, annars får jag väll lämna in den i Linkan istället. Så ingen ny telefon fick jag. Nr 2 var att jag skulle hitta en nyansering till mitt hår, så att jag i vissa ljus slipper påminna om en kyckling. (Alla säger att det inte är så illa, men jag tycker det). Men det fanns inte den jag brukade köpa som jag är väldigt nöjd med, så då struntade jag it. Lyckad shoppingrunda med andra ord :)
 
 
Elias och "låtsasmorfar" Jiggen (Han heter egentligen Jörgen, men det är så svårt för Elias att säga. Så hädan efter heter han Jiggen), byggde några riktigt höga torn.
 
Vi hittade tillräckligt med snö för att göra en snögubbe. Elias ser inte så road ut haha. Den som tyckte det var roligast var nog Jiggen ;D
 
Här har ungen hittat kusinens gamla traktor, gissa om han blev glad! Traktooor, traktooor, tjatade han om och om igen medans han körde runt i snöblasket i (om han hade fått bestämma) en evighet.
 
Sist men inte minst. Här har ni dom bästa vännerna på hela planeten. Bill och bull. Piff och puff. Knoll och tott. Där du hittar den ena, där hittar du den andra <3
Sofie
2015-02-23 @ 13:03:28
URL: http://thepalma.blogg.se

Ohh vilken mysig bild på Elias och vovven <3

Svar: Ja eller hur <3 Ibland går Elias och lägger sig hos vovven och myser också. Men det har jag inte lyckats fånga på bild. Sjukt gulligt!
soem

Johanna
2015-02-23 @ 15:17:20
URL: http://johannaarntzen.se/

Ser ut som ni haft en härlig helg :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0