Tack <3

Tack alla fina människor för alla fina ord, det gör mig varm inombords att veta hur många av er som faktiskt bryr sig <3

Igår var en väldigt känslomässig dag på många vis, jag antar att jag har stängt av ganska mycket känslor och sen ibland kommer de ikapp en och då finns det ingen hejd. Jag lyckades hålla mig hyfsat lungn på jobbet, men när jag kom hem trött och jävlig kl 01 på natten efter en långpanna då brast det. Men det släppte ganska fort, det var nog bara lite skit som var tvunget att komna ut.

Idag har jag varit med om något så surrealistiskt att jag inte äns fattar att det är sant. Det känns typ som jag lever  i ett parallellt universum, för detta kan inte vara min verklighet. Tyvärr kan jag inte berätta vad det är jag var med om, det är alldeless för sjukt och det skulle innebära att jag skulle hänga ut någon helt. Men man kan väl milt säga att jag blivit trampad på ytterligare en gång och att jag tog så illa vid mig att det kändes som om jag skulle gå sönder på insidan. 

MEEEEN... Jag väljer att försöka focusera på det positiva. Och idag är det att jag nästan är färdig med mitt projektarbete, att min syster och hennes dotter har kommit hit till Göteborg och att ikväll ska vi gå på Göteborg horseshow. Ska bli riktigt roligt och det är precis vad jag behöver! Så ha en trevlig fredagkväll mina vänner så hörs vi! PussNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0