Ny dag nya tag.

Jo nu är jag pigg o glad igen så jag tänkte lite kortfattat återge vad jag skrev igår och så ska jag hålla mig långt borta från deleteknappen ;)
 
Hela eftermiddagen/kvällen igår sprang Elias runt och skrek "mirmir, mirmir" för full hals. Detta betyder alltså mormor :) Vi satt och pratade om att vi ska åka till Linköping i helgen, syrrans flickor ska ha kalas, och då blev han aldeless skogstokig :) Saknar du mormor frågade jag "Mm" svarade han och nickade med allvarlig blick. Haha sötunge!
 
Sedan skrev jag lite om skolan, hur glad jag är att kurserna snart är slut (i mitten på mars) och att jag då kan lägga fullt fokus på Högskoleprovet. Japp det är sant, anmälan är inskickad och avgiften är betald, så nu finns ingen återvändo ;) Jag vill inte ens tänka på hur nervös jag kommer vara på dagen. Jag har faktiskt gjort några test från föregående år och blev positivt överraskad över resultaten. Men jag skulle behöva öva en del på matten, plugga in lite regler som man har glömt för att man aldrig använder dem.
 
I korta drag var det det som inlägget handlade om. Nu sitter jag här i skolan och ska strax på lektion, efter det väntar plugg hela dagen tills det är dags att hämta Elias på dagis. Imorgon är det min födelsedag och imorgon kommer Tina hit. Gud vad jag har saknat den flickan och det ska bli så kul att hon kommer hit. För att fira min dag har jag bjudit in ett gäng tjejer på afterworkspa. Så när vi har slutat jobba drar vi direkt till Radisson blu Riverside för tjejsnack, spa och kanske ett glas vin. Ska bli skönt, välbehövligt och jag kan inte komma på ett bättre sätt att fira sin födelsedag. Ha det gott mina vänner!
 
Bjuder på en bild av min kära familj (Japp det är bara tjejer i min familj, pappa gick bort när jag var 15 och min bror och jag har för länge sedan sagt upp kontakten. Tror jag har skrivet om det här i bloggen innan, om inte annars kan jag berätta mer om det en annan gång.) när vi var och firade mammas födelsedag på Särö spahotell. Jättemysig helg blev det och när man bor så långt ifrån varandra så blir det extra mysigt när man väl ses.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0