En liten glimt av sanningen

Japp nu sitter jag här ensam ännu en kväll som så många gånger förut. Jag skulle kunna linda in det här, hitta ursäkter, bortförklara... men för en gång skull tänker jag faktiskt inte göra det. Och så får jag väll ta konsekvenserna där efter. Så varför är jag ensam. Jo Christian har valt att spendera kvällen på jobbet istället för här hemma. Nej alltså han jobbar inte om det var det ni trodde, han bara hänger där. Vi ses aldrig. När han jobbar är jag hemma. När han är hemma jobbar jag. Och när vi är lediga tillsammans då hänger han på jobbet.
 
Jag skrev ett blogginlägg i morse på bussen på väg till jobbet. Jag hade inte tänkt publicera det först. Baserat på respekt, men jag insåg nyss att respekten som finns oss emellan for genom dörren för länge sen. So here you go, enyoj.
 
Skulle du bli ledsen?

Jag har tagit emot mycket skit dom senaste åren, eller snarare hela mitt vuxna liv egentligen. Ofta har det handlat om att jag inte sagt ifrån och bara svalt, eller att jag inte lyssnat på min magkänsla och lämnat situationer som har varit ohälsosamma. Tvivlat på mina egna beslut och rätten att känna det jag känner. Jag har blivit bättre på det, men jag har också när det gäller vissa delar av mitt liv gett upp.

På lördag ska jag ha kalas för min familj och släkt eftersom att jag har fyllt år. Min sambo kan inte vara med, för han ska jobba. Och nej det är inte så att han är läkare och har en livsviktig operation inplanerad som han inte kan avboka. Han är inte på något sätt oersättlig på jobbet över huvudtaget och han har vetat om när kalaset ska äga rum i en och en halv månad i förväg. Han har helt enkelt inte brytt sig om att byta pass. Det här säger ganska mycket om engagemang, omtanke, kärlek och respekt. Så min fråga till er är, hade du blivit ledsen? För tydligen så råder det inte enad front hemma varvid man har rätt att bli ledsen över en sådan här sak. För att ge er en hint så är det inte Elias som har yttrat sig i frågan. Ni behöver inte svara på riktigt om ni inte vill eftersom de flesta av er känner min sambo och kanske hamnar i en konstig situation, ni kan väl bara fundera på det själva. Vissa kommer säkert också tycka att jag hänger ut min sambo, men ni förstår säkert själva att det här inte är första och enda gången något sådant här har inträffat.
Elin Stjernhammar
2015-02-26 @ 16:06:22
URL: http://ettlitetknyte.blogg.se/

För det första tycker jag inte alls du hänger ut någon. Det är inget elakt du skriver heller så som jag ser det. Självklart har du rätt att bli ledsen, jag skulle gå i taket. Nu vet jag ju hur situationen ser ut och det står ju ganska klart vad han har valt att ha för inställning till det hela. Det finns många som älskar och stöttar dig och jag tycker det är tråkigt att det ska behöva bli som det blivit. Många pussar 😘

Svar: <3
soem
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0