En date med Mr Gray

Idag var jag och två tjejkompisar och kollade på 50 shades of Gray tillsammans med alla andra hundra tjejer. Tror jag kan räkna på en hand hur många män det var i publiken. Sötaste SF-gubben presenterade filmen och skämtade till det lite genom att fiska upp en silverslips ur fickan ;) Filmen var väldigt bra. Bättre än vad jag trodde, för jag hade faktiskt inte så jättehöga förväntningar,  mest för att jag inte ville bli besviken. Det brukar ju oftast bli så annars när man har läst böckerna och sedan släpps filmen. Men skådespelarna hade väldigt fin kemi ihop och även om det inte hände så mycket så ville man liksom inte att den skulle ta slut. Måste säga att vissa scener gjorde mig riktigt generad. Tur att det är mörkt i en biosalong, annars hade jag vid vissa tillfällen matchat fåtöljen jag satt i :D
 
Jaha hörni, ännu en vecka till ända. Imorgon väntar jobb och skola. Det står faktiskt en sak till inplanerat i kalendern, men mer kan jag inte säga om det. Jag berättar mer när rätt tillfälle kommer. Glömde föresten visa bild på mina nya pyjamasplagg jag fick igår. Hade önskat mig dem i födelsedagspresent (fyller ju år på onsdag), men jag fick dem av Elias och Christian i alla hjärtans dag-present istället. Jag fullkomligt älskar myskläder, det är det första jag gör när jag kommer innanför dörren hemma, slänger av mig kläderna och på med mysbyxorna. Jag använder alltså inte pyjamas för att sova i, utan för att strutta runt i hemma :)
 
 
 
 
 
Mitt bästa "gå på bio tips" när det gäller klädval, är att ta på sig strumpbyxor och klänning. Man vill inte sitta två timmar i ett par tighta jeans som skär in i magen. Speciellt inte om man har tänkt fylla hela magen med popcorn, då måste man ha kläder som ger plats ;) 
  
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0