Kalajs

Åh vilken fantastiskt lyckad dag. Idag har jag umgåtts med mina systrar, deras barn och min mamma. Ätit god mat, fikat och tittat på mello. Kvällen igår var också jättelyckad och det var mysigt att andas och leva lite häst för en stund. 

Imorgon tar vi en sväng in till stan, lunch och lite shopping står på schemat. Sedan blir det brunch med Sofie och Johanna och deras gubbar. Elias är min kavaljer för daten, bästa sällskapet man kan ha <3


En bild på bästa vännerna, kusinerna och sötaste ungarna i stan. Dom har busat järnet hela kvällen :)

Tack <3

Tack alla fina människor för alla fina ord, det gör mig varm inombords att veta hur många av er som faktiskt bryr sig <3

Igår var en väldigt känslomässig dag på många vis, jag antar att jag har stängt av ganska mycket känslor och sen ibland kommer de ikapp en och då finns det ingen hejd. Jag lyckades hålla mig hyfsat lungn på jobbet, men när jag kom hem trött och jävlig kl 01 på natten efter en långpanna då brast det. Men det släppte ganska fort, det var nog bara lite skit som var tvunget att komna ut.

Idag har jag varit med om något så surrealistiskt att jag inte äns fattar att det är sant. Det känns typ som jag lever  i ett parallellt universum, för detta kan inte vara min verklighet. Tyvärr kan jag inte berätta vad det är jag var med om, det är alldeless för sjukt och det skulle innebära att jag skulle hänga ut någon helt. Men man kan väl milt säga att jag blivit trampad på ytterligare en gång och att jag tog så illa vid mig att det kändes som om jag skulle gå sönder på insidan. 

MEEEEN... Jag väljer att försöka focusera på det positiva. Och idag är det att jag nästan är färdig med mitt projektarbete, att min syster och hennes dotter har kommit hit till Göteborg och att ikväll ska vi gå på Göteborg horseshow. Ska bli riktigt roligt och det är precis vad jag behöver! Så ha en trevlig fredagkväll mina vänner så hörs vi! Puss

En liten glimt av sanningen

Japp nu sitter jag här ensam ännu en kväll som så många gånger förut. Jag skulle kunna linda in det här, hitta ursäkter, bortförklara... men för en gång skull tänker jag faktiskt inte göra det. Och så får jag väll ta konsekvenserna där efter. Så varför är jag ensam. Jo Christian har valt att spendera kvällen på jobbet istället för här hemma. Nej alltså han jobbar inte om det var det ni trodde, han bara hänger där. Vi ses aldrig. När han jobbar är jag hemma. När han är hemma jobbar jag. Och när vi är lediga tillsammans då hänger han på jobbet.
 
Jag skrev ett blogginlägg i morse på bussen på väg till jobbet. Jag hade inte tänkt publicera det först. Baserat på respekt, men jag insåg nyss att respekten som finns oss emellan for genom dörren för länge sen. So here you go, enyoj.
 
Skulle du bli ledsen?

Jag har tagit emot mycket skit dom senaste åren, eller snarare hela mitt vuxna liv egentligen. Ofta har det handlat om att jag inte sagt ifrån och bara svalt, eller att jag inte lyssnat på min magkänsla och lämnat situationer som har varit ohälsosamma. Tvivlat på mina egna beslut och rätten att känna det jag känner. Jag har blivit bättre på det, men jag har också när det gäller vissa delar av mitt liv gett upp.

På lördag ska jag ha kalas för min familj och släkt eftersom att jag har fyllt år. Min sambo kan inte vara med, för han ska jobba. Och nej det är inte så att han är läkare och har en livsviktig operation inplanerad som han inte kan avboka. Han är inte på något sätt oersättlig på jobbet över huvudtaget och han har vetat om när kalaset ska äga rum i en och en halv månad i förväg. Han har helt enkelt inte brytt sig om att byta pass. Det här säger ganska mycket om engagemang, omtanke, kärlek och respekt. Så min fråga till er är, hade du blivit ledsen? För tydligen så råder det inte enad front hemma varvid man har rätt att bli ledsen över en sådan här sak. För att ge er en hint så är det inte Elias som har yttrat sig i frågan. Ni behöver inte svara på riktigt om ni inte vill eftersom de flesta av er känner min sambo och kanske hamnar i en konstig situation, ni kan väl bara fundera på det själva. Vissa kommer säkert också tycka att jag hänger ut min sambo, men ni förstår säkert själva att det här inte är första och enda gången något sådant här har inträffat.

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0