God morgon världen!

Usch vilken natt det här var, konstigt att jag inte är tröttare nu än vad jag är. Mellan klockan 03.00 och 05.00 var Elias vaken och var jätteledsen :´( Jag undrar om han drömde något läskigt, för det var som att han inte vågade somna om. Varje gång han höll på att somna så blev han helt förkrossad. Tänker att det kanske kan vara så att han bearbetar en massa saker när han sover, eftersom det har hänt väldigt mycket sista tiden. Dels har vi ju varit hemifrån i en vecka på en plats han aldrig sett förr, sen har han ju utvecklats tokmycke sista tiden och det brukar ju kunna göra att de får många nya perspektiv att bearbeta, vilket kan leda till att de sover oroligt. Håller tummarna för att denna natten blir bättre!
 
Om en timme ska Elias till tandläkaren för första gången, ska bli spännande att se vad han tycker om det. Han har ju faktiskt 8 tänder nu så det finns ju i alla fall lite att titta på :) Men det är inte så populärt när man försöker kika på dom, så det ska bli intressant att se om han ens öppnar munnen för en vilt främmande människa. Haha kanske blir som när Lotta på Bråkmakaregatan går till tandläkaren :)
 
Förresten älskar jag att man har fått lite färg så man bara kan slänga på sig lite mascara innan man ska iväg, slippa kladda med smink. Det kan vara en av de bästa sakerna med sommaren, att bli brun.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0