Bilder från helgen och dagen

Alltså jag älskar skogen. Hela min själ mår så bra när jag får glida omkring bland träd, stenar och sjöar/bäckar. Haha låter som världens skogsmulle nu och ja.. Jag älskar stan och storstäder, men det finns inget som skänker mig sådant lugn och harmoni som naturen. Tror att det har med att göra att jag är uppvuxen med skogen precis utanför huset, så det är starkt ihopkopplat med min barndom. Åh vad kul vi hade, alla timmar med att bygga kojor och allt vad vi gjorde :)
  
 
  
 
Vilket fantastiskt väder vi har haft i helgen! Hoppas verkligen att det håller i sig, för nu är det vår :) Gympadojjorna och PW byxorna på bara och ut och njuta. Man ska inte underskatta träningen man får av att gå och släpa runt på en vagn i uppförs och nedförsbackar ;)
 
 
Elias provkör nya resevagnen, den fick godkänt ;) Haha fint att man ser våran avsaknad av golvlister i bakgrunden. Vi jobbar på det, och förhoppningsvis får vi upp dom snart.
 
 
Riktigt kass bild den sista här, men det jag försöker visa, fast det är väldigt mörkt, är att vi nu har målat alla väggarna vita. Nu ska det bara tapetseras på två väggar, sedan är vardagsrummet klart. Så lite händer det ju här i alla fall :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kass uppdatering, vet ni varför?

Oj oj oj inte ett enda inlägg på hela helgen, katastroooof ;) Nejdå, vi har ju haft en sjukling i familjen i helgen. Och när man har en liten liten skrutt som är så ynklig och liten.. Då blir inte bloggen speciellt viktig! När allt som passar är att gosa, vara nära, bli tröstad och sjunga sånger, då får man inte så mycket annat gjort. Inte för att jag vill göra något annat. När Lilleman är sjuk så är varenda liten mm av mig inställd på honom. På att han ska ha det så bra som möjligt. Lille skrutt. Febern har i alla fall gått över nu. Tror dock att han har ont i halsen, för det verkar som att det gör ont att svälja. Men som sagt han är mycket piggare idag än igår.
 
När jag inte har gosat, tröstat, sjungit och myst så har jag njutit av det fantastiska vädret, pluggat lite och målat vardagsrummet. Vi ska ju både måla och tapetsera, men nu är i alla fall det som ska vara målat färdigt och grunden där det ska tapetseras är också färdig så nu går det framåt i alla fall. Tapeterna och taket (för jävlar vad man såg att taket faktiskt inte är vitt när man målade väggarna vita) får vi ta nästa helg kanske :)
 
Skulle ha lagt in en massa bilder här, men min dator och iphone vill inte samarbeta med mig så nu skiter jag it. Ni får hålla till godo med en bild och så får ni vänta på resten ;)
 

Idag. Torsdag.

Så var det nästan helg igen. Stört! Tur att jag hinner med rätt mycket om dagarna, annars skulle jag nog tycka att alla dagar bara försvann. Jag har ju alltid varit världens tröttaste morgonmänniska i hela mitt liv. Men jag har börjat uppskatta tidiga mornar (mornar.. heter det så? eller rättare sagt, skriver man så? såg så konstigt ut?!) Det finns nu mera en charm i att gå upp vid 07.30. Bli väckt av (oftast) världens gladaste unge. Gå upp och göra iordning denna glada unge och sedan äta frukost och dricka kaffe. Mysigt!
 
Idag har vi först på förmiddagen varit på rytmik i vanlig ordning. För er som inte riktigt vet, eller förstår vad jag menar när jag säger rytmik, så är det mycket musik, sång, dans, ramsor och att barnen ska få använda alla sina sinnen. Lite flummigt tycker vissa, men barnen tycker det är svinkul! Jag tycker det är minst lika kul jag :)
 
Sedan skulle jag åka förbi jollyroms lager för att hämta upp det vi hade beställt. Vilket projekt det var att ta sig dit. Jag snurrade till det rejält där och åkte nog tre varv runt hela Mölndal innan vi var framme :) Väl där (efter mycket om och men, tur att Elias sov) så hade dom ju en del demoex som dom sålde ut. Allt från vagnar till kläder. Det visste inte jag att dom hade?! I alla fall så hittade jag en tripptrappstol, som vi ändå har tänkt att köpa en, för 350 kr(!) Ny kostar en sådan ca 1300 kr, så gissa om jag blev glad. Självklart slog jag till :) Den var helt ny, men när de hade fått den från fabriken var två trappsteg trasiga, så då bytte de ut dem till helt nya och sen bestämde dom sig för att sälja den som demoex, så jag hade tur där. Vagnen har jag inte hunnit packa upp än så den får ni se bild på någon annan dag.
 
Nu ska jag fixa något att äta och sedan krypa ner i soffan. Christian jobbar sent idag.. Ja eller han jobbar hela dagen och kvällen, så det blir ensammys för mig ikväll! Gud, måste bara berätta. Elias var så himla mysig när jag skulle lägga honom ikväll. När vi hade ätit välling så satt han i mitt knä vänd mot mig och myste. Så helt plötsligt så upptäckte han mina ögon, haha låter skitdumt, men han började liksom peta och pilla på mina ögonfransar, jätteförsiktigt och fint. Så riktigt studerade han mina ögon, först det ena sedan det andra. Sen brast han ut i världens leende och gav mig värdens fetaste puss. Alltså gud vad han är fin min son!
 
Så här ser jag ut för övrigt när jag är ensam hemma och plutten sover :)
Tripptrapp, världens kap :)
Brio taxen. Kul att barnen idag leker med leksaker som vi hade när vi var små. Jag tror att jag hade en grön om jag inte mins fel :)
Elias badskor. Så han ska kunna simma snabbast på hela Mallorca :) Ne, mest för att han inte ska halka och slå sig.
  

soem

Här skriver jag om allt från smått till stort. Det som faller mig in, det som berör, men framförallt det som gör mig glad. Gärna med lite humor och med glimten i ögat.

RSS 2.0